YK Forum

標題: 放假應唔應該有功課??? [打印本頁]

作者: 天上的戀人    時間: 2009-1-24 05:38 PM     標題: 放假應唔應該有功課???

放假應唔應該有功課???
我就是但啦~~有同冇都冇差別...
有既話,會做死
冇既話,會悶死~~
作者: `乜Q]'    時間: 2009-1-24 05:40 PM

一定唔可以有!!
作者: lilypolly    時間: 2009-1-24 05:43 PM

我投左是但啦~~
但係小D就好啦- -
作者: 天上的戀人    時間: 2009-1-24 05:48 PM

係~~小d係會好好多~~
作者: `乜料    時間: 2009-1-24 05:50 PM

是但啦~算數啦~
作者: 藍`    時間: 2009-1-24 05:52 PM

唔好太多就好  x]
作者: 天上的戀人    時間: 2009-1-24 08:46 PM

咁多功課....會冇時間逗麗是架~~
作者: 童憶    時間: 2009-1-24 08:48 PM

是但la
作者: 笨笨≧▽≦    時間: 2009-1-29 06:02 PM

唔做會悶死我 -3-
最好就唔好放假
作者: shekhim123    時間: 2009-1-29 06:06 PM

唔應該有呀!!!

放假放假,

放得假就唔應該有功課
作者: michaelchan516    時間: 2009-1-31 08:12 PM

是但啦~~
作者: Benny細妹    時間: 2009-1-31 09:08 PM

唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /唔應該 \ _ /
作者: katy    時間: 2009-2-13 08:16 PM

我覺得一定要有
因為已經不用上學
如果沒有功課做一來會悶
二來學過甚麼的也忘記了
作者: jacktse1999    時間: 2009-6-26 04:06 PM

是但啦~~!!!!!!!!
作者: thickest13    時間: 2009-6-30 08:30 PM

唔係話唔想有功課 不過唔好太多 太多會做死的--
作者: BN202020    時間: 2011-5-21 09:17 AM

有上輔導的話就不用
感覺是被逼上輔導

歡迎光臨 YK Forum (http://www.eyankit.com/forum/) Powered by Discuz! 5.0.0