論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 廢機
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
註冊 2010-6-27
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
廢機

我部機...買左幾年  玩game好lag...上網又較慢... 我唔識電腦D野....所以問大家要加D咩 刪D咩 部機先快D 5 lag
我只係想打信長/cs 唔lag就得

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
我叫做MING仔
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   服務勳章   發帖王勳章  
UID 34789
積分 5679
經驗 502
YK幣 271
帖子 733
精華 0
註冊 2010-7-11
用戶註冊天數 5089
用戶失蹤天數 318
性別 男生
狀態 離線

480mb既ram唔夠用掛.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 我叫做MING仔 於 2011-8-19 11:40 PM 發表。 
480mb既ram唔夠用掛.

唔識+ ram= =

shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 5042
用戶失蹤天數 4127
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

你都係成部電腦換左佢把啦,,
依部野好少硬件再有得換,

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2011-8-20 12:05 AM 發表。 
你都係成部電腦換左佢把啦,,
依部野好少硬件再有得換,

得400$$  真係無計?

VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5042
用戶失蹤天數 4127
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 mark123458 的帖子

如果真係有, 得400$都冇野好換啦- -

你仲死板過我老豆
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2011-8-20 12:21 AM 發表。 
如果真係有, 得400$都冇野好換啦- -

我唔只既....但成部買就無甘多

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5031
用戶失蹤天數 670
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

回覆 #1 mark123458 的帖子

400ram- -
我都2gb- -
話說樓主仲系SP2- -

mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

@@小狗做左咩版 版主

最近5次評分記錄
Matthew417   2011-8-20 02:12 AM   經驗  -5   違規:你的回覆與討論主題無關 (-5)

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5042
用戶失蹤天數 4127
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #7 mark123458 的帖子

你都係save多d $$先一次過換過哂D野佢喇~

你仲死板過我老豆
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 shredder 於 2011-8-20 12:48 AM 發表。 
你都係save多d $$先一次過換過哂D野佢喇~

+RAM得唔得  要求不大  只求打到信長

w3470921
普通會員
TheUniteSwallow

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35776
積分 4196
經驗 1019
YK幣 2443
帖子 1677
精華 0
註冊 2010-8-16
用戶註冊天數 5053
用戶失蹤天數 2487
性別 男生
狀態 離線

要搵番同樣既ram卡/_\xD
唔係難既...但係樓主咁樣唔多易會搵得到- -

【xLSxkiller_Single】
Could you be my Girl Friends? -__-

VIP會員
誰でも大好き

UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
用戶註冊天數 5042
用戶失蹤天數 4127
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 mark123458 的帖子

你要睇下你d ram係ddr幾,
如果係ddr1既話,, 你可以唔洗諗,
如果係ddr2既,, 或者都有d可能, 不過就貴

你仲死板過我老豆
mark123458
普通會員

UID 34456
積分 1744
經驗 181
YK幣 453
帖子 189
精華 0
用戶註冊天數 5102
用戶失蹤天數 4524
性別 男生
狀態 離線

點see  係where?

禁止發言

UID 43911
積分 92
經驗 -56
YK幣 63
帖子 59
精華 0
註冊 2011-8-13
用戶註冊天數 4691
用戶失蹤天數 4569
性別 男生
狀態 離線