論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: 報到喇:D!
bustercheung
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 1051
來自 Hong Kong
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
回覆 #26 Rachel@YK 的帖子

佢好似開左10幾個ac- -

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

個個真係我個妹囉

我同佢個電話真係差一個字囉

我老豆老母個電話夠係差一個字啦

唔好亂講得唔得?

我真心唔覺得好笑囉

我由此到終都係得一個ac okay?

佢係vivian ip我係rachel ip

兩個唔同既人黎okay?

唔好再亂嗡唔該

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 1051
性別 男生
狀態 離線

回覆 #32 Rachel@YK 的帖子

一行一回

1.其實我唔知發生咩事- -
2.我都冇你電話- -
3.哦
4.#31更正左
5.冇人話好笑- -
6.#31
7.哦- -
8.#31
9.#31

Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #33 bustercheung 的帖子

你地係要話我開10幾個ac既我冇野好講

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 1051
性別 男生
狀態 離線

回覆 #34 Rachel@YK 的帖子

其實個佢唔係話你

Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #35 bustercheung 的帖子

我係唔知點解#24#27會拉埋我黎講囉

管理員

UID 43158
積分 18488
經驗 2816
YK幣 10306
帖子 9665
精華 4
註冊 2011-6-7
用戶註冊天數 4718
用戶失蹤天數 1051
性別 男生
狀態 離線

回覆 #36 Rachel@YK 的帖子

咁你問下小號

xji3xji3u83nji3 (神.我就是)
普通會員
~~~ 唯一的神 ~~~

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章   大富豪勳章  
UID 41216
積分 2960
經驗 798
YK幣 1966
帖子 1464
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4806
用戶失蹤天數 3759
來自 台灣
性別 男生
狀態 離線

WTYKF!!! 你好!!

<<<<<最後的個人公告 of xji3>>>>>   
     <最的>公告日期:西元2013年9月27日
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
本人facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100004053557866
或在fb搜尋[email protected]
想加就加八!!
確定2014/01/23正式退壇
以後應該會永久退壇了 ㄅㄅ!!
erica831
VIP會員
-♥ EYerimond.

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
註冊 2010-12-11
用戶註冊天數 4895
用戶失蹤天數 1957
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Rachel@YK 於 2012-4-12 07:28 PM 發表。 
個個真係我個妹囉

我同佢個電話真係差一個字囉

我老豆老母個電話夠係差一個字啦

唔好亂講得唔得?

我真心唔覺得好笑囉

我由此到終都係得一個ac okay?

佢係vivian ip我係rachel ip

兩個唔同 ...

我打去會有乜後果
認真講聲sorry

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #39 erica831 的帖子

哼!!;p
唔理你呀\ 3 /
-
講笑咋:p

erica831
VIP會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4895
用戶失蹤天數 1957
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Rachel@YK 於 2012-4-12 11:21 PM 發表。 
哼!!;p
唔理你呀\ 3 /
-
講笑咋:p

話時話
邪惡的女人...
咩料@@

I'll be waiting for you; 感覺未可以逃避.
Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #41 erica831 的帖子

哈哈問答爹男xd
by邪惡的女人:p

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4895
用戶失蹤天數 1957
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Rachel@YK 於 2012-4-12 11:39 PM 發表。 
哈哈問答爹男xd
by邪惡的女人:p

一頭霧水中
解釋下啦
好想知囉咁可愛

Rachel@YK
普通會員

在線王勳章  
UID 41900
積分 1710
經驗 227
YK幣 688
帖子 509
精華 0
註冊 2011-4-3
用戶註冊天數 4783
用戶失蹤天數 2530
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #43 erica831 的帖子

係囉
我咁乖又淑女
入得廚房出得廳堂呀
邊忽係邪惡

erica831
VIP會員

UID 38846
積分 2101
經驗 611
YK幣 2014
帖子 816
精華 3
用戶註冊天數 4895
用戶失蹤天數 1957
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Rachel@YK 於 2012-4-12 11:56 PM 發表。 
係囉
我咁乖又淑女
入得廚房出得廳堂呀
邊忽係邪惡

係咩
搵日煮餐試試好冇啊
好想知你既廚藝水平
btw如果你叫乖, 咁我係乜先

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候老婆兼秘書;有錢的時候秘書兼老婆。