論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 傳紙仔  (單選) [參與投票的會員]
成日都傳
  22 (15.83%)
間唔中啦
  55 (39.57%)
好少的
  42 (30.22%)
唔會傳
  20 (14.39%)

標題: 傳紙仔
kennylo9966
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   發帖王勳章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40244
積分 1756
經驗 372
YK幣 2104
帖子 872
精華 0
註冊 2011-2-1
用戶註冊天數 4842
用戶失蹤天數 334
來自 HK
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
點都會有傳過既~~~

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
折翼乂天使 (淇')
普通會員

在線王勳章  
UID 41219
積分 673
經驗 81
YK幣 282
帖子 227
精華 0
註冊 2011-3-10
用戶註冊天數 4805
用戶失蹤天數 1439
來自 H.K.
性別 男生
狀態 離線

冇傳過.

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
呀MArK_ (、uM」)
高級會員
闇天使☆

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   服務勳章  
UID 37010
積分 3820
經驗 703
YK幣 407
帖子 1344
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4963
用戶失蹤天數 4630
來自 hatE :_
性別 男生
狀態 離線

HElp 人傳 LO- -

累了.
yuki58 ([♥]SuperShuenbabii:*)
普通會員

在線王勳章  
UID 29113
積分 672
經驗 158
YK幣 690
帖子 326
精華 0
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5387
用戶失蹤天數 4041
來自 我啊媽個肚a_a.
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #1 waiwai 的帖子

小-.-
上次傳紙仔..俾老師捉到-.-
俾佢鬧..
入面D野仲要係寫..
"分手啦"果D-.-
仲要俾我數學老師捉到(我數學超唔好;;好多次都唔合格 )
俾左個機會佢話我掛住拍拖而唔好好努力讀書LO.
我真心想_佢=_______="

``[♥]陪我到以後 就這樣不放手;讓明天有夢做 讓故事有然後;P

天上的戀人
普通會員

UID 21060
積分 2115
經驗 888
YK幣 3266
帖子 1811
精華 0
註冊 2008-12-26
用戶註冊天數 5609
用戶失蹤天數 1555
性別 女仔
狀態 離線

我地四年班嗰陣傳簿仔.....上中文堂一定傳!!哈哈XD而家睇返以前寫啲野,好白痴,......=]

violet0418ki
普通會員

UID 36362
積分 563
經驗 180
YK幣 608
帖子 421
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 4989
用戶失蹤天數 3259
來自 HONG KONG
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 喬喬 於 2007-9-16 06:19 PM 發表。
小學囉- -
中學沒有了- -

我都係, 費事傳

激龍武王
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 35613
積分 707
經驗 102
YK幣 36
帖子 150
精華 0
註冊 2010-8-9
用戶註冊天數 5018
用戶失蹤天數 3794
性別 男生
狀態 離線

唔會傳,覺得小朋友行為

自由SAY Alcatraz:沒錢的時候想結婚;有錢的時候想離婚。