論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 轉* [真人真事]*\█|`我♥你,`♥得不夠深嗎*!*
無聊人XDDD (mR_H)
普通會員

發帖王勳章   論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
N.0.16`

我沖完涼果陣 * 系到抹身..突然間有個人沖左入黎 .. T 口T`*
我:牙 !!!!!!!!! 出去牙 !!(遮住自己=V=" )
??:姐姐..你系邊個牙!?
我:出去牙`出去牙-口-"" (打開門..推佢走)
希:(敲我門)做乜事牙你??
我:系邊走左個細路仔黎牙 ..T 口T`嚇死人`
希:佢系我細佬 -0-"""""
我:....(著好衫..出去=V=" )
希:咁大件既=VVVV=" 吾岩你著TIM`不如比細佬果D你著=0=`
我:食屎喇``你幾時多左個細佬牙!?? 佢做乜無喇喇沖入黎T口T`
希:=V=" 佢岩岩醒左`想去廁所掛`佢比你趕左出黎..系咁喊*0*
寶:有冇比佢睇到?@0@
我:我遮住左=WWWWW=""
峰:(系房入面帶埋個細路出黎-口-" 朗朗乖XD`吾好喊!
我:我比佢咁沖入黎..我刀未喊`佢就系到喊牙!?
希:駛吾駛幫你打佢-V-"
我:吾駛``佢好得意牙個樣 @@"
希:講對吾住牙..喊濕仔`=V=
朗:對吾住牙..姐姐T^T(仲喊-0-)
我:@@乖喇`吾好喊**幾歲牙你`講比我知`XD
朗:5歲半 T^T
寶:咁細個*0*
朗:我返去訓教 ..
峰:咁刀得=VVV="" 牙嘉~你做乜著咁大件3牙!?
我:我刀吾想 .. 冇衫我著牙``牙希果D衫咁大件=0=`
希:比我細佬果D你著=0=`
寶:細得滯 XD`嘿`*
希:牙峰今晚系到訓牙?
峰:是旦* 還掂返到去刀冇野做=-=`
希:喂 .. 你地入我房牙``*費LUN事比老母插=W=

之後我地入左去佢間房 * 發現 原來佢間房刀幾大-口 -""系出面望好似細細間*原來咁大*0*`
我地入左去..就靜哂``熄哂燈..諗住訓 XD`因為果陣好似好夜嚕`*
訓訓下 .. 我同寶寶又系到疑神疑鬼NA T口T`` 又話聽到D聲..搞到牙希同埋牙峰刀吾敢訓 =WWWW=`
訓吾著 * 佢地就開左電佬玩 XD` 佢地仲系到睇鬼古..一路睇..一路讀出黎比我地聽=口=""
跟住佢地吾知睇到乜野..系到大叫-0-""" 仲彈起身```我嚇到個頭撞左落個角到 =@=" 腫左..

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-15 12:53 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #31 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

N.0.17``

我:哇 -0-"" 好痛!
希:顛婆-口-"
我:DIU .. 系你地兩個無喇喇系到嗌牙 `仲話人癲 !!
峰:吾關我事 `系牙希叫我一齊嗌 =WWWW=`
寶:你自己刀有份喇`人地叫你嗌你就嗌 * 低B !
峰:......-0-````
希:你有冇事牙!?=口=""瘀左喎你個頭 !
我:你試下撞落去睇下你有冇事牙 **
希:(大力地禁果個位=VVVV=" ) 去死喇你~-0-
我:牙@口@` (標眼水中=口= )
希:S0RRY播 -0-我吾系有心咖``
寶:吾好玩佢NA =VVVV="
我:點樣散瘀牙?? 聽日點出街 @口@"?
希:吾好出囉 -V-`
我:我吾想留系你呢間屋播 *
希:依家走囉你 `懶系勁 !!
我:=0="" 車`吾同你嘈牙`
希:你要車我去邊 =WWW=??有冇車時先!?
我:=.=訓教去``` (上左牙希張床訓教 =V=" )
寶:我刀訓先 @0@" 牙嘉`攬住訓 =3=`

跟住我地一教天光**佢地兩個做左D咩同埋有冇訓到 ..我地刀吾知=WWW="只系知醒左果陣`見到佢地系到打機-口-"
我:喂```T卜街希 *
希:乜料牙你-0-
我:你隻細佬仲系吾系到牙!?我吾想見到佢 XD
希:返左學喇佢`*
我:咁我去刷牙先 XD`有冇牙刷?@@
希:用我個隻=-=
我:...咁我吾刷-VVVVV-""
希:吾好咁污糟喇你 * 有得比你刷刀吾刷``你用漂白水漂下佢先囉``=0=
我:.........
希:做乜牙=VVV="快D去喇`仲企系到`*
我:...-.-
峰:你咁樣間接同佢KISS =0="""你地好曖昧`
我:-@-"我仲漂白水漂下佢喇咁`拜`*

跟住我真系拎左佢隻牙刷黎刷=口 ="""覺得好核突 ..旦冇辦法牙=-=` 刷完 * 就同寶寶返歸``
呢幾日刀系自己屋企 ..將撞鬼件事講左比DADDY知`佢呢幾日刀陪我 *0*` 到到開學前一日..佢就冇理我`-W-"
我就過左寶寶屋企過夜``第2朝一齊返新學校*333*
呢幾日..牙希刀冇搵我NA .. 刀吾知系好定吾好 * 個心好似好掛住佢咁 /   .\`

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-15 10:47 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #33 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

n0.18  {上}

自從撞鬼果晚後 ..除左系牙希屋企訓果日` 之後刀冇一日系訓得比較好既 =VVVVV=""
開學呢一日 ** 好無奈=﹏="" D人又吾識播*老師又吾識!! 最慘就乎吾知佢今日上咩堂`咩書刀冇帶 `
比老師鬧 =VVVV=""同佢講話系插班生 .. 又吾理人 -0-"" 好辛苦到LUNCH果D * 我發現 .. 做插班生好苦-0-`
成級D人超八地走黎望 =-=`* 果一刻好吾中意返學牙``*
我:T^T"點解會咁既?寶寶``
寶:我刀想知牙=-=`
之後 ** 我電話系到震 XDD ``HA*
我:喂喂..講野牙=口="`
希:牙希牙=VVV="你系邊牙?
我:學校喭`
希:嘩..你聽到電話?
我:LUNCH緊牙```!!!=0=`打黎做乜牙?
希:放學黎搵你牙 =)
我:吾吾``有老師牙` (CUT)

好不幸到 .. 比老師見到 T^T"收吾切`果個仲要系訓導老師=-=``
老師:你知吾知學校吾比講電話?
我:吾知!
老師:無老師同你講咩?你第一日返學牙?
我:系 .. T^T`
老師:開左學成個月喇`你同我講第一日`我記你欺騙老師咖`?
我:=0=`我系插班生播``今日真系第一日返學`
老師:....插咩班生?呢D系藉口`
我:得喇`冇野講 =V="你中意記就記 * 手冊系到`豪比你T^T
老師:放學自己黎拎返*

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4752
用戶失蹤天數 4242
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

十卜!十卜!
加油丫!

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-16 11:42 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #35 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

N0.18{下}

老師:放學自己黎拎返*
一開學第一日就咁慘 .. 我既命運好坎坷牙 /.\``` 跟住果兩堂刀系SLEEP =] 系學校好好訓``
打中放學`就同寶寶行出去囉 -0-`見到牙希牙龍牙峰牙超系出面個公園仔到..食煙中=口=""
個個行過刀望住佢佢地=-=* 而佢地又吾多介意比人用呢D眼光望既 ``奇怪既人=口=`
我地行埋去佢地到 ** 發現佢地著住校服囉-0-""""""
又話冇返學 ** 咁做乜著校服!??=-=`"??
我:你地吾系冇返學既咩??做乜著校服牙 !!??
寶:系囉 =0=`"" 點解既?
希:我地有返學`不過之前握你地JA **
我:...你地好賤牙`` 做乜要講大話喎 ??
峰:點LUN知佢=VVVVVV=""
我:你刀有份講既 **
希:咁我地返學同吾返學..刀吾會影響到你地既=-=`"!
我:咁又話FD`點可以講大話咖 !!
希:=VVVVVVV="又系我地錯 !
寶:吾系你地*吾通我地??
龍:系囉-0-我地錯囉`你地最勁..你地岩哂`
我:當然``成日刀講大話 * 有咩居心牙 !
希:如果真系有心再握你地..就吾會著住校服企系呢到NA =口=" 痴線``
我:哦 .. 咁你地岩囉-0-冇野講牙``**
希:你今日做乜牙?
我:八公``你搞到我比人捉我傾電話牙``
寶:系喎 .. 你有冇問老師拎返手冊`?
我:PKK```吾記得左``寶寶``陪我返去拎牙=口=`"

續 ,,,,,,,,,,,

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4752
用戶失蹤天數 4242
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

十卜!十卜!
加油!!

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
GundamMaster (幹.永恆)
高級會員
唔想做功課

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 40494
積分 21027
經驗 17785
YK幣 46030
帖子 4181
精華 0
註冊 2011-2-10
用戶註冊天數 4826
用戶失蹤天數 1210
性別 男生
狀態 離線

回覆 #38 無聊人XDDD 的帖子

禁都會唔記得囉=-=

普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5429
用戶失蹤天數 4359
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-17 11:51 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #38 無聊人XDDD 的帖子

cmcm;;
期待更多.

普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

N.0.19(上)`

入去拎完 ** 仲比佢訓左一陣話-333-""跟住死狗似的返出黎 ..!!
希:-0-"到底咩事牙?
我:你牙``仲好講 *無喇喇打比我..我聽左你``比老師見到*之後佢問我系米第一日返學`我話真系=V="佢話我欺騙佢 !!
希:乜LUN野老師黎咖!? 入去DIU 7 佢!?
我:ON-0-`我仲要系呢到返學牙`*吾似你``
希:喂喂 .. (拍我)
我:乜牙又?
希:同你講D野牙``過黎呢邊(溫柔得很 T^T)
我:=VV="吾好懶系神秘``有咩系到講`
峰:咪過去比佢同你講囉 XD`又吾系姦你`
超:咪系 =VVV="邊到會姦你呢!?快喇`吾好[哂]我地時間牙`*
希:過黎牙 `` (拉我-0-)
行左20分中到果去=VVVVV="" 果到系一個超細既公園囉 -0-"" 有條石春路 *0* 系比住果到既人玩既XP"`
我:黎呢到行石春牙 !?HA*
希:吾好玩喇=VVVV="" 我有野同你講牙 ***
我:吾吾 .. 洗耳恭聽NAAA`
希:我.....XXXX(超細聲的-口-"
我:你UP乜牙-.-!!! 咁LUN細聲* 點聽?!
希:...聽吾到算喇咁``
我:哦-0-""
希:比呢樣野你 ** 返到屋企拆開黎睇牙 !!!
我:=-="比封信我...
希:吾得咩?
我:0K `=0= 過返去搵寶寶``
跟住過返去搵佢地=VVVVVVV="一過到去..佢地靜哂**
龍:講左喇?
希:-0-佢話聽吾到囉`
我:=.=事實系咁``吾通我話聽到咩!?
寶:佢同你講咩?*0*
我:=VVVVVVVV=" 我刀聽吾到佢講咩`
希:算喇-0- "飛的返去囉` 記住返到屋企就打開張紙黎睇牙 ..
我:飛的你比$$播 * 得NA -.-`

之後真系飛的返去元朗 *   3333* 去到屋企門口 ``我同寶寶各有各返屋企 * 跟住牙希佢地就走左`
牙希走果陣 .. 仲系到提我..記住記住..一定要睇=-=""旦系可惜``我吾記得左 * 張紙放左落裙袋`
仲掉左落洗衣機洗=口 ="

高級會員
唔想做功課

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 40494
積分 21027
經驗 17785
YK幣 46030
帖子 4181
精華 0
用戶註冊天數 4826
用戶失蹤天數 1210
性別 男生
狀態 離線

回覆 #42 無聊人XDDD 的帖子

係情書泥嫁=-=
不過洗左=-=

千其唔好禁
本人為YK花生會花生售賣總經理
普通會員

UID 34640
積分 2246
經驗 16
YK幣 1258
帖子 1109
精華 0
註冊 2010-7-4
用戶註冊天數 5047
用戶失蹤天數 3636
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #43 GundamMaster 的帖子

聰明!
答啱咗~
不過冇獎品xD

高級會員
唔想做功課

UID 40494
積分 21027
經驗 17785
YK幣 46030
帖子 4181
精華 0
用戶註冊天數 4826
用戶失蹤天數 1210
性別 男生
狀態 離線

回覆 #44 無聊人XDDD 的帖子

最小要+1YK

不過個女仔真係...

最近5次評分記錄
無聊人XDDD   2011-7-19 11:42 PM   YK幣  +1   

千其唔好禁
本人為YK花生會花生售賣總經理