論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 4/10 第六集; [100%原創] 讓我照顧妳; ((有粗口;
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
樓主"加油呀!!
同埋我見到有人啲口吻好似擦緊你鞋

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #31 心情 的帖子

Thx;)
我知丫; 但係我吾會比人擦到;)

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

第四集; 沛脩;)

上一集; 原來……;
講到芠同mei見到菁同芷講分手;
芷好hurt咁一巴星埋菁到;
芠吾單止喺度睇戲; 仲過去串菁;
-------------------------------------------------------------
今集又有新角色啦~~
沛; 芠嘅家姐; 同脩行咗5年啦;) 依家同脩同居; sweet爆*v*
脩; 沛嘅男朋友; 同沛行咗5年啦;((都未結婚!!)) 但係芠已經當正脩係姐夫;)
-------------------------------------------------------------
第四集; 沛脩;)

芠; 快啲行啦mei!! 今晚姐夫上黎食啊;
mei; 係啦係啦~ 等埋我~
菁; ((心諗)) 姐夫?!
mei成日都上芠度痴餐; 唯一條件喺要幫手煮飯;
煮飯ing;
mei; 其實呢……
芠; ??
mei; 點解你好似樣樣都睇菁吾順眼嘅?
芠; 乜係咩? 我吾知喎; 但係我係好憎佢呢啲挽人感情嘅人;
mei; 我知……但係佢比人星一巴都好慘喎……
芠; 慘?!((冷笑)) 哈; 呢啲根本係佢自己攞黎; 難道你覺得個女仔吾慘?
mei; 咁又吾係嘅……
芠; 吾好講佢啦~ 呢啲人有咩好講;)
mei; ……嗯嗯;) 係喎係喎; 沛姐同脩哥幾時先結婚嫁?>3<
芠; ((笑)) 其實我都想知;) 佢地都行咗咁耐啦;)
mei; 我年年都等住佢地派利是嫁!!
芠; 哈哈;)
兩個鐘頭之後……
叮咚~ ((芠去咗開門))
芠; 呵呵~ 返黎啦~~ 就有得食啦~~
沛; 等我去幫手啦;
芠; 吾洗啦家姐; 坐定定啦~
脩; 係囉; 去抖下啦;
沛; 咁好囉>3<
芠; 姐夫你想做咩?!
脩; 去幫手囉;
芠; -3- 坐定定等食!!!!!
格咗一陣;
mei; 有得食啦~~
芠; 食啦;)
脩; 好似好好食咁喎~
芠; ^0^好簡單嫁渣; 三餸一湯; 吾知岩吾岩你地食;
沛; 梗係岩啦!! 如果我識煮就好啦/.\
mei; 洗咩識煮喎; 多啲返黎食咪得囉;
芠; 係囉係囉; 姐夫你多啲同家姐返黎食啦~~
脩; 哦……>//////<
叮咚~~
芠; ?! 又邊個?? 姑姐姑丈返咗黎咩??
mei; 吾係丫~ 佢地下個月先喺大陸返黎; ((ps; mei嘅阿媽阿爸去大陸做生意;
脩; 你地仲喺度傾-3- 去開門啦;
沛; 我去開啦; ((開門)) !! 小姐?! 吾係吾係; 少爺?!
今集完咗啦; 好短好短-3-
開門見到邊個;
我諗大家都估到啦;)
依家要返學; 每集會短咗同遲啲先po;
S0RRY;(

鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

菁-_-"
冇估錯GE話.

我沒有說謊 我何必說謊
咕~~(╯﹏╰)
初級會員

UID 40781
積分 91
經驗 32
YK幣 90
帖子 40
精華 0
註冊 2011-2-22
用戶註冊天數 4831
用戶失蹤天數 4814
性別 男生
狀態 離線

對話隔行會易睇D,而且,對話太多,情節太少,可以加返D.

啦啦~
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #35 咕~~(╯﹏╰) 的帖子

okay; thx你嘅意見;)
但係最近冇咩心情打落去...唉;(

鐘意自己加;)
咕~~(╯﹏╰)
初級會員

UID 40781
積分 91
經驗 32
YK幣 90
帖子 40
精華 0
註冊 2011-2-22
用戶註冊天數 4831
用戶失蹤天數 4814
性別 男生
狀態 離線

咁就停下啦,創作最忌無靈感同心機。

啦啦~
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

MAYBE你可以參照你GE日常生活去打=]

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #38 心情 的帖子

日常生活?!
我嘅日常生活悶到飛起囉;
日日都係咁hea下hea下;
唯一有趣啲就係搵我啲babiiS同darling-3-

鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #39 星月`穎 的帖子

咁寫你啲BABI同DARLING LOR-_-"

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #40 心情 的帖子

-3-冇咩野寫;
黎黎去去都係行黎行去講下條豬粉腸啲野-3-
然之後講/聽到悶就鬧交爆粗-3-
日日都係咁; 有咩好寫啊-3-

鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #41 星月`穎 的帖子

鬧交-_-"
你地有鬧過交咩??

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #42 心情 的帖子

成日都鬧嫁啦-3-
好似冇一日吾鬧嫁喎......
係過一陣又冇事戈啲...((好彩~

鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #43 星月`穎 的帖子

為左戈個人而鬧交唔值囉其實

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #44 心情 的帖子

你諗多-3-
根本吾關戈個人事-3-

鐘意自己加;)
自由SAY Alcatraz:早上雞叫人せ晚上人叫雞