論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: 4/10 第六集; [100%原創] 讓我照顧妳; ((有粗口;
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
4/10 第六集; [100%原創] 讓我照顧妳; ((有粗口;

序; 遇見;

第一次作;
吾好介意作得吾好......XDD
-------------------------------------------------------------
人物介紹:
菁; 超靚仔超爆有錢TB; 但係超吾認真; 對女挽挽下;
芠; 超靚女((校花)); 又係學生會會長((成績超好)); 但係自從[佢]走咗之後就變到好cool;
mei; 阿芠個表妹; 靚女; 但係靜係掛住睇靚仔......
修; 芠嘅曾經;
-------------------------------------------------------------
序; 遇見;

8月31號夜晚; ((吾洗計啦; 9月1號之前戈日啊...
MSN;
ME!; 哇哇哇,,12點幾啦喎,,你仲吾訓想變熊貓啊?!
芠; -3-"你估我想嫁咩...有得訓我晨早去訓啦...
ME!; 下,,做咩啊?
芠; 咪係戈份死人學生會嘅預算囉; 屌!! 我都吾知做黎做乜Q; 預乜鬼算丫; 年年都過哂數嫁啦; 吾夠錢咪攞囉; 預乜鬼野煩到死!!
ME!; 哇,,怨氣好重啊...>W<
芠; 呢啲係火囉-3-"
((becoz of u i never strayed too far from the sidewalk...))
芠; 你係吾係挽野啊-3-
mei; 咩喎>3<
芠; 一時MSN一時電話;
mei; 咁我打字慢丫嘛-3-
芠; ......喂; 話時話你吾會真係靜係打黎[問候]我下哇?
mei; 梗係...吾係啦XDDD 咁呢...就呢......
芠; 要講就快啦; cut你線丫啦; 你知吾知我好鬼忙嫁?! 我又要做呢樣做戈樣.......((超長氣-3-
mei; 得得得得得; 其實我係想要呢...戈個呢...戈個...轉校生...嘅資料...>W<
芠; 冰個?
mei; 戈個xx菁啊~~
芠; ......佢吾係仔黎嫁喎...
mei; 但係佢係超靚仔嘅T喎~*v*
芠; -3- T你都岩...好啦好啦; 陣間sd比你啦; 係咁-3-
mei; THX=]~muah~~^0^
MSN;
((喺芠諗住sd戈陣; ME! sd咗啲野比佢;
芠; 咩黎嫁?
ME!; 收咗先啦~~
芠; 哇!! 預算啊~~!!*v*
ME!; 啦~我吾係有異性冇人性嫁~XDD快啲sd比我啦~
芠; -3-係啦係啦; 啦啦啦啦啦~搞掂; 有得訓較lu~係咁~((即off
ME!; 洗吾洗啊-3-
芠訓上床; 但係訓吾着;
芠; ((心諗)) 聽日又係新嘅一年啦; 你走咗成年啦; 點解? 點解你要咁對我?!
你係我嘅所有; 但係原來我咩都吾係?! 我好攰啊; 點解我就係忘記吾到到你?!
芠諗下諗下; 太攰; 訓着咗-3-
學校門口;
菁; 就係呢度??
管家; 係啊; 少爺; 就係呢間學校;((管家必有嘅超有禮貌口氣?!
菁; ((心諗)) 哈; 最後一間啦;
芠同mei一齊返學;
芠; 痴線嫁! 咁多人想做咩!! 喂呢度學校黎嫁喎!!
mei; umm...睇黎係...個個都喺度等阿菁啊~~!!
芠; 戈個乜鬼野轉校生??!!
mei; 嗯!!
芠; 痴線嫁; 洗吾洗咁啊; 成班野未見過T啊!!
mei; 係未見過咁靚仔嘅T姐~~*v*
芠; 屌!!成班死姣婆-3-
返到課室;
學生; 會長; 校長叫你去搵佢;
芠; 哦; 吾該; ((一返到學校又超cool-3-
校長室;
芠; 校長早晨; 搵我吾知咩事呢?
校長; 哦; 係咁嘅; 有個轉校生你知吾知啊?
芠; 嗯; 我知;
校長; 我想今年早會介紹下佢;
芠; 下; 介紹?
校長; 其實佢今年轉過黎; 捐咗吾少錢比我地學校; 所以我想介紹下佢;
芠; ...嗯...我明白啦; 咁我去準備下啦;((超; 靜係掛住人啲錢-3-
校長室出面;
有個人撞咗埋芠戈度; 但係佢完全冇想道歉嘅feel; 仲想走咗去;
芠; 你同我企喺度!!
某; ?
芠; 你有冇家教嫁? 撞到人吾識say sorry嫁!!
某; 哦; 咁sorry囉~
芠; 你一啲誠意都冇; sorry黎都冇用啦;
某; 咁咪吾講囉;
芠; 離譜!! 咁嘅人都有!!((奇怪;我未見過佢嘅?!
某2; 就係佢啦;
某; 嗯; ((心諗))吾錯丫; 幾鬼惡死丫; 但係我鐘意!!
下一集先係第一集XDDD
係菁同芠嘅故事嘅開始=]

最近5次評分記錄
jessie72310   2011-2-7 10:27 PM   YK幣  +2   好睇好睇;'十卜你^__________________^"
心情   2011-2-7 12:37 AM   YK幣  +2   感謝你發表了自己原創的文章!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

=_=你唔打你同戈個人GE野?

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 心情 的帖子

吾想挖返起佢;
咁難得先放得低-3-

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 星月`穎 的帖子

如果真係完全放低就點都唔會拎得番起

我沒有說謊 我何必說謊
高級會員

UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
用戶註冊天數 4857
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

第一集; 相處;

上一集序;
講到超靚仔T菁轉咗去超靚女校花芠嘅學校;
而個超愛錢錢嘅校長因為菁係有錢人家;
所以叫咗做學生會會長嘅芠喺早會度介紹佢;)
第一集; 相處;

芠返度課室; mei當然要八卦下啦;
mei; 校長搵你做咩啊?
芠; 佢叫我早會戈陣介紹戈個xx菁;-3-
mei; 下!! 真嫁!! 正喎!!*v*
芠; 點解咁講;
mei; 哇; 年年早會悶到死咁; 個個坐哂喺度訓到成隻豬咁啦; 如果係要介紹菁嘅話; 仲吾high爆~!!
芠; 係囉係囉-3- 你地啲姣婆實開心死啦;
mei; 係嫁~ 啊!! 梗係吾係; 我先吾係姣婆-,- 介紹新同學開心丫嘛;
芠; 係啊係啊-3- 吾理你啦; 準備早會啲野先;
mei; 我幫你~!!^3^ 咁我地依家要做咩......?
芠; 早會戈啲野欣會搞; 我地依家去搵菁;
mei; !!!!!菁!!!!! 我未見過佢真人渣!!>3<
芠; ((心諗)) 話你姣婆就姣婆啦XDDD
芠同mei去搵菁;
mei; !!!!!菁啊!!!!!>3<
芠; 就係佢啊-3-
mei; 係啊!!!! 做咩啊?
芠; 冇-3- 都吾係好靚仔姐; 呢個人; 超冇禮貌囉好冇!!
mei; 下...係咩......我地問咗菁先啦;
芠; xx菁同學; 我地係學生會嘅代表;想同你做個採排; 校長希望陣間早會可以介紹下你; 吾知......
菁; 哦; 頭先戈個女仔喎; 原來你係學生會嫁;
mei; 係啊係啊; 你好啊菁; 我叫mei啊;^3^
菁; 靚女halo;)
芠; ((扮撚哂野咁-3-)) 我想問......
菁; halo靚女; 你叫咩名啊? ;)
芠; 我想問下個.....
菁; 有咩同我個管家講啦; 不如我地做個朋友;)
芠; ((火起!!)) 吾好意思喎xx菁同學; 我依家問你野; 你可吾可以答咗我先; 仲有我只會同岩key嘅人做朋友; 我諗你同我咁溝通吾到; 都做吾到朋友嫁啦;
菁; 洗吾洗咁認真啊-,- 講下笑都吾得; 都吾好挽嘅-3-
芠; 冇人同你挽!! 一啲都吾好笑!!
mei; ......你地吾好咁啦......((超細聲.....
芠; 仲有; xx菁同學; 你依家儀容不整; 我要記你一次;
管家; 呢位小姐; 我家少爺何來.....((又係超有禮貌咁-3-
芠; 我諗呢度冇太陽喎; 我吾知你帶黑超黎做咩; 仲有呢位先生; 我睇你都吾係我地學校學生;我吾明你點會喺度;
管家; 我要照顧我家少爺;
芠; 好話啦; 佢幾多歲啊; 仲要人照顧?!
菁; 夠啦; 係吾係要採排?! 係就快!! 管家; 你走先啦; 吾好搞咁多野; ((認真;
mei; 係囉係囉; 採排先啦=)
芠; 我吾排啦; 呢度係問題; 你睇一睇啦; mei; 我地去禮堂準備下;
mei; 芠; 但係但係.....
芠冇等mei講野就拖佢走;
行緊去禮堂;
mei; 芠啊; 做咩要同菁嘈喎;
芠; 我冇同佢嘈; 我係講事實!!
mei; 你吾好咁火啦;
芠; 你知我最憎人挽挽下!! 佢一啲都吾認真!!
mei; 但係佢好靚仔喎......>3<
芠; 有幾靚仔?!! 佢咪又係個女仔!!
mei; 但係......
芠; 吾好再講啦; 做野啦!!
     ((心諗)) 呢啲咁嘅人!! 我呢一世下一世下下一世都吾會同佢做fd!! 冇可能會鐘意呢啲人!! -3-對佢第一印象超差!!\口/
呢一集完啦;)
晏啲po第二集;)
下一集......會有嚇死人嘅野發生!!XDDDD
ps...下一集原來好長-3- 要分上下集啦-3-

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
亞夢vs唯世 (Pk Jai;)
普通會員
`尐筠籽v333v;;`

在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 29394
積分 3210
經驗 769
YK幣 1651
帖子 1232
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 3484
性別 女仔
狀態 離線

加油^^.....好睇

[c=12]♥
[/c=5]
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

加油`系TB文???`

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

大概都係芠同菁會一齊...
係咪???

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

應該都系.
唉.~原來系TB文

想我怎樣.?
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 superstarbo 的帖子

你5鐘意睇TB文咩???=_=

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

嘛嘛地@@@
依家都唔知睇咩好

想我怎樣.?
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 superstarbo 的帖子

你自己作一篇^_^
我地好似離左題-口-

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

我作??!有咩作.我三分鐘熱度嘅炸

想我怎樣.?
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 superstarbo 的帖子

你作我一定SUPPORT你~

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4374
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

我都唔知作乜好`而且都冇咁嘅心情

想我怎樣.?