論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: -` 我情願受傷害 ; 直到壹天您懂得去愛{原創}
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5447
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
發表於 2011-2-14 05:08 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #12 燒魚 的帖子

cM;)sUP你@_____________@";'

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
stephanie903
VIP會員
蘇打綠:D

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5397
用戶失蹤天數 3990
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2011-2-13 01:37 AM 發表。 
-  `扣 ; 點阿喊完未
-  `歪 ; 嗚嗚..邊有可能佢唔要我喎.
-  `扣 ; 係咁架啦.你要學識接受先岩
-  `歪 ; 唔制阿.嗚嗚...
-  `扣 ; 你驚死冇人要咁款w0r家陣
-  `歪 ; 唔係呀..只係想搵個真心 ...

仲有冇

DONT LET YOUR DREAM BE DREAM.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

仲唔UPUP=_="
我等緊呀.

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6111
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

-  `扣 ; bbbbbbbbbb;-*
-  `歪 ; 岩先個金毛獅王罰我企囉-.-
-  `扣 ; -_-佢一見到有人用手機就罰企架啦.
-  `歪 ; 我地依家去邊姐*0*.
-  `扣 ; 番屋企阿
-  `歪 ; ...
-  `扣 ; 睇戲ok?
-  `歪 ; 好丫*v*
-  `扣 ; gd

====================================================

-  `歪 ; 不如我地睇卡通片- .-
-  `扣 ; 點可以咁=.=
-  `歪 ; 得意嘛!丫lee丫tee阿
-  `扣 ; 乜野阿
-  `歪 ; 借東西的小矮人-v-
-  `扣 ; ....矮肥婆
-  `歪 ; 五理阿.買飛!
-  `扣 ; ok=.=

戲院入邊`

-  `扣 ; 你睇下隻肥貓幾似你
-  `歪 ; 妖.個阿婆先係你囉
-  `扣 ; 等等我有sms.你睇住先

{sms}
-  `BinG ; 在幹嘛
-  `扣 ; 睇戲
-  `BinG ; 跟女朋友了?
-  `扣 ; 係阿
-  `BinG ; 那不阻您了.
-  `扣 ; 其實套野勁悶囉=.=
-  `BinG ; 看什麼戲
-  `扣 ; 借東西的矮肥婆
-  `BinG ; 什麼矮肥婆
-  `扣 ; 女人黎架;o
-  `BinG ; -0-都不阻您拉.有空再找我

-  `歪 ; 岩先個結局好感動囉t_t佢地分開阿t_t
-  `扣 ; 人地分開又點丫.我地唔分開咪得囉~
-  `歪 ; 係咪架*v*我好中意你架*0*
-  `扣 ; 得啦我知w0r.
-  `歪 ; 但真係勁感人w0r t_t
-  `扣 ; 冇咩感覺-.-送你番屋企啦
-  `歪 ; 好阿;p

扣屋企`

-  `扣媽 ; e.阿仔你番黎拿
-  `扣 ; 你見到鬼咩唔通.緊係番黎啦
-  `扣媽 ; 拍拖開心?
-  `扣 ; =.=你點知架
-  `扣媽 ; 歪歪講左我知啦><
-  `扣 ; ....妖.咁多事
-  `扣媽 ; 咩多事阿緊係要預埋我啦
-  `扣 ; 家陣3p咩做咩預埋你阿?
-  `扣媽 ; 咁我個仔拍拖呢d野都要俾老母知架嘛
-  `扣 ; 唔想俾你知=.=我都唔係中意佢既
-  `扣媽 ; 咁你做咩呃人感情阿乖仔
-  `扣 ; 我都唔知係同情佢丫定係點樣樣
-  `扣媽 ; 唔緊要喎一陣間情到濃時咪...哈哈哈
-  `扣 ; 你想點阿死淫喱
-  `扣媽 ; 冇講野喎我=.=
-  `扣 ; 唉.講真啦.我覺得 可能會散都未定
-  `扣媽 ; wa你咁樣講我都驚你hurt親人喎.
-  `扣 ; 早知當日唔咁快同佢講話拍拖啦
-  `扣媽 ; 慢慢黎囉.
-  `扣 ; 但如果拖到最後先發覺原來我一生中最愛唔係佢.咁就真係hurt得佢好深下
-  `扣媽 ; 可能人地都唔係中意你呢
-  `扣 ; 我唔知佢講大話定點啦.可能係我中意佢但係佢飛我
-  `扣媽 ; 哇.你唔好中意到好似果陣時咁樣喎
-  `扣 ; 得啦.我有分數

兩年前`

-  `扣 ; 點解要分手阿?
-  `女 ; 我中意左第個囉傻仔
-  `扣 ; 點解要中意第2個?
-  `女 ; 咁對你對得耐.厭左咪唔想再玩囉
-  `扣 ; 玩?我唔係玩架.我對你認真架.
-  `女 ; 喂.出得黎玩就預左係咁架啦.你唔係阿?
-  `扣 ; 我真係.想同你結婚
-  `女 ; 哈哈.結咩婚阿傻仔.同你結左婚我仲洗蒲既?
-  `扣 ; 我係咪有d野做得唔好?
-  `女 ; 係阿.你成副身家俾哂我囉
-  `扣 ; 呢到我張黑卡.你拎去啦.你唔好走得唔得阿?
-  `女 ; 喂小朋友.凡事唔好咁認真啦.
-  `扣 ; 我認我地一開始果陣係有d求其.但係慢慢我發覺我真係中意你阿.
-  `女 ; 得啦唔好再煩我.係咁啦

-  `扣 ; 點解佢要咁樣對我{{{{{喊`
-  `扣 ; 去死啦.冇用阿你!!!!!!!{{{{{拎起介刀係咁介自己隻手
-  `扣 ; 點解死唔去阿.唔痛既{{{喊
番到屋企`
-  `扣媽 ; 阿仔你做乜野阿?
-  `扣 ; bb唔要我喇....佢走左去...有第個
-  `扣媽 ; 拍拖係咁架啦.唔好唔開心啦.你睇下你搞到隻手咁樣.係咁流血.會有疤痕架
-  `扣 ; 我死左佢算啦屌!!!!!!!
-  `扣媽 ; 好阿.你死左佢啦{{{{{{{{拉住扣衝出屋.想推佢落樓
-  `扣 ; 嗚嗚/_______\冇左佢我唔識生活落去喇
-  `扣媽 ; 你為左個八婆咁樣值得咩?
-  `扣 ; ....
-  `扣媽 ; 你愛佢你就更加要自愛d啦.你依家搞到隻手咁核突佢會番黎咩?下?
-  `扣 ; ...
-  `扣媽 ; 冇左佢唔識生活落去.咁你未有佢之前係點樣係點樣生活阿?
-  `扣媽 ; 呢d咁既人係唔洗為左佢而搞到自己咁囉
-  `扣媽 ; 既然佢唔識珍惜.點解你仲要留戀?下?
-  `扣 ; ..........

就係咁樣.自閉左兩個月.
自此番到學校就成日著冷衫.
短袖衫都冇件.

好啦下次先打-_-好煩-_-

送首歌俾大家聽聽><希望大家尊重愛情.珍惜所有

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

哈哈...好正!!!!!!!!!
SUP燒魚BB

我沒有說謊 我何必說謊
jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5447
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-3-13 10:10 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2011-3-13 21:14 發表。 
-  `扣 ; bbbbbbbbbb;-*
-  `歪 ; 岩先個金毛獅王罰我企囉-.-
-  `扣 ; -_-佢一見到有人用手機就罰企架啦.
-  `歪 ; 我地依家去邊姐*0*.
-  `扣 ; 番屋企阿
-  `歪 ; ...
-  `扣 ; 睇戲ok? ...

魚姐`
好睇;D十卜你xPP

VIP會員

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5397
用戶失蹤天數 3990
性別 女仔
狀態 離線

好好睇ah><!

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6111
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

-  `扣 ; 唉.屌.早知唔拍拖搞到自己咁撚煩.
-  `扣 ; 衰左壹次就夠啦仆街.仲要衰多鑊咩唔通{{{{訓落床

-  `BinG ; 您好.{{sms
-  `扣 ; 嗯
-  `BinG ; 在忙嘛?
-  `扣 ; 唔係-.-
-  `BinG ; 在幹什麼了
-  `扣 ; 諗 野
-  `BinG ; 想什麼?
-  `扣 ; 拍拖d野.好煩
-  `BinG ; 發生什麼事?
-  `扣 ; 冇呀.硬係覺得唔似拍拖
-  `BinG ; 是嗎...
-  `扣 ; 其實有時做朋友真係好過拍拖
-  `BinG ; 我也覺得是.成為戀人後什麼都不能說了
-  `扣 ; 係囉
-  `BinG ; 有時候生氣了.卻又不能說.自己忍住.因怕對方會恨自己
-  `扣 ; 唉.同埋阿真係有咩都唔講得.太驚
-  `BinG ; 哈.對了
-  `扣 ; 睇黎我地都幾夾w0r令女a_a
-  `BinG ; 不是拉..我相信每一個人都有這個想法
-  `扣 ; 嗯
-  `BinG ; 沒睡嗎?
-  `扣 ; ~_~唔眼訓
-  `BinG ; 唉.今天他說了會找我.但卻到現在什麼聲音都沒有
-  `扣 ; 別這樣拉.佢忙緊姐
-  `BinG ; ...
-  `扣 ; 洗咩五開心~_~有我陪丫嘛
-  `BinG ; 嗯
-  `扣 ; 算啦.您好似唔開心咁.都係唔阻您lu
-  `BinG ; 明天再聊
-  `扣 ; 好阿><訓先;$

-  `BinG ; 他會不會對我太好.;({{{{{{{{{{{{{{{{心諗

朝早 ;

-  `扣 ; 唉-_-眼訓
-  `歪 ; 鍚番;$
-  `扣 ; good w0r ;-*
-  `歪 ; 嘻;$
-  `扣 ; 您知唔知.我尋晚發夢啦.之後呢
-  `歪 ; -_-?
-  `扣 ; 我!!!!!!!
-  `歪 ; 妖.講啦
-  `扣 ; 我夢見您屋企今日下就會有包果.
-  `歪 ; =.=kai
-  `扣 ; 您信唔信丫拿
-  `歪 ; 算啦.我都知您撞親個頭
-  `扣 ; 撞親個頭同埋個包果冇關係.冇point.0分阿您
-  `歪 ; 邊有人會信阿.
-  `扣 ; 信我啦.
-  `歪  ; -.-okok放學先陪您癲.番班房88
-  `扣 ; - .-ok

姐係呢我應該講下BinG同埋佢條仔d野.
~_~lalalalalalalalala

BinG間學校放小息`

-  `BinG ; 您忙緊丫?
-  `愁 ; 唔係呀.bb;-*
-  `BinG ; 嘻;-*尋日好忙?
-  `愁 ; 攰到訓左.對唔住阿
-  `BinG ; 唔緊要啦...
-  `愁 ; 我今日全日陪您丫><
-  `BinG ; 嗯....
-  `愁 ; 唔好唔開心啦;(對唔住;(
-  `BinG ; 算啦.我想靜下.放學再搵您.

又是聽歌的時間~_~五想打~_~

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
VIP會員

UID 29129
積分 11469
經驗 2911
YK幣 8156
帖子 6675
精華 5
註冊 2009-8-5
用戶註冊天數 5397
用戶失蹤天數 3990
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2011-3-16 11:54 PM 發表。 
-  `扣 ; 衰左壹次就夠啦仆街.仲要衰多鑊咩唔通{{{{訓落床

-  `扣 ; 嗯
-  `B ...

下篇下篇(:

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

快啲UP新文啦.
花膠大王XP

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
用戶註冊天數 5447
用戶失蹤天數 4376
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-3-23 06:38 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2011-3-16 23:54 發表。 

-  `扣 ; 嗯
-  `B ...

加油`十卜你

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5969
用戶失蹤天數 1359
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

仲未UP GE???
等緊你UP!

我沒有說謊 我何必說謊