論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如要發表設置閱讀權限或售價的主題,請緊記在編輯頁面的左下方取消勾選 [加入文集]。  說明

標題: [100%原創]★有緣無份 注定擦身而過(?) [2/4 Game 8.2已post-v-]
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5970
用戶失蹤天數 1360
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
我以前都好似阿WING咁...唔識愛人...係我前度令我知道咩叫愛亦都係佢令我相信番愛...
但最後...佢都令到我唔敢再信愛...
有啲似阿WING TIM我...哈哈=]
SUPPORT~加油=]

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4858
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

好睇好睇;)
超級支持原創!!!!
幾時出下一集啊??!!

RE心情;
又係要咁講囉-3-
你吾悶我都聽到悶-3-

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★夜影、 (`★RuKi;))
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
註冊 2011-1-20
用戶註冊天數 4865
用戶失蹤天數 4790
來自 DaRkness<3
性別 女仔
狀態 離線

GamE 4.4;) 逃避.

好開心0.0 依個po終於去到第3頁[感動~]
多謝甘多位既CM仔xd"
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
wing+米米屋企;)
米米;wing豬你返黎啦 出去甘耐既@@`?做咩事0.0?
wing;米米B....呀風頭先同我講話佢鐘意我.....
米米;[心諗;估唔到佢仲會同佢講.勇呀你`]甘咪好囉0.0
wing;我係鐘意佢架`但係...
米米;你鐘意佢就同佢1齊啦`..
wing;我好猶豫.到底我應該點...
米米;點解你仲要甘` 佢係1個好男仔黎架..`你甘就放棄佢?
wing;你俾我再諗下先啦好冇...我好亂...
       我仲係好愛呀希[佢以前條仔]..同風1齊我可能只會當佢係..代替品....
米米;[激動]點解你仲唔放低佢呀. 依個人甘對你你都....?!
wing;[喊`]因為我真係好愛佢....
米米;[抱+內疚]對唔住..我唔應該迫你...`
wing;唔緊要..你緊張我姐..有住你1個甘既知己..係我既福份`!
米米;我都係.....[作;你2個攪到我篇野好似les..-_-..][米米+wing;其實les都幾好呀~][作;囧!]
wing;甘聽日點算..聽日仲要返學架..又會見到佢...
米米;1係我地聽日請假出去玩返日囉;p
wing;又好姐0.0v
---------------------------------我係分隔線A____A--------------------------
第2日;)
wing同米米都請左假 出去大玩特玩0.0v
米米;有咩地方想去-v-?
wing;我想去海馬公園A____A...
米米;其實我都想去呀BB-v-
wing;我地真係心有靈犀*v*
米米;叫埋舞出黎好冇@@...佢岩岩返左黎香港0.0
wing;哦哦..原來就係因為甘你先想我地今日請假既...
米米;係呀..佢今日係日本返左黎MA..
電話中0.0v
舞;米米B`I Miz you呀~wing豬呢.?
米米;佢係度呀0.0v
舞;我岩岩琴日先返黎ja.
米米;我緊係知啦 呵呵
舞;點呀..你地係邊..我係半島酒店- -
米米;出黎啦..1齊去海馬公園玩>< 我地係金鐘食M記呀依家0.0V
舞;哈哈;好呀...俾半個鐘我我飛架的出黎a_a.
海馬公園;)
wing+米米+舞;哇><我好掛住你呀海馬公園><!
路人甲;3個傻婆=.=....[逃]
wing;哈哈 3個傻仔a_a.
米米;哈a_a.
舞;又去玩啦傻仔><!
米米;入去玩之前不如熄左個電話先a_a
舞+wing;點解呀0.0?
米米;甘咪可以冇人搵甘過返日囉xd
wing+舞;醒目=v=
佢地玩左好多野"就甘好開心甘過左1日"
wing;不如今晚買酒上舞間房飲a_a
米米;讚呀.v.
舞;好呀好呀 今晚你地係度訓啦 我間房好大..><
    有你2個BB係度我會好開心><
7仔;)
米米;幫我拎2打藍妹呀唔該-v-
店員A;好既 等等啦小姐0.0
米米+舞+wing;好-v-
半島酒店-總統套房;)
wing;舞舞你好有米xd
米米;係囉係囉0.0
舞;講甘多做咩xd! 開酒飲啦0.0v
之後佢地飲左好耐..
3個白痴婆係間房度猜1520- -..
飲到醉哂.. 之後3個仲1齊沖涼xd"
第2日都冇返學0.0v
到底後日會點呢0.0v
CM Plz<3

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
星月`穎 (kai穎♡)
高級會員
Schiz0phrenia;)

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 40089
積分 2661
經驗 723
YK幣 2251
帖子 1512
精華 0
註冊 2011-1-27
用戶註冊天數 4858
用戶失蹤天數 3784
來自 某個星球
性別 女仔
狀態 離線

好正啊好正啊~!!
終於都新一集啦~!!((雖然我今朝先睇完-3-
期待下一集啊~!!
ps...如果比人拒絕咗;見面好尷尬...但係又好想見-v-

一個叫阿穎嘅kai子;)
FB; Sochan chan
鐘意自己加;)
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5970
用戶失蹤天數 1360
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

加油呀^_^
support你=]
飲酒係人生一大樂事~

我沒有說謊 我何必說謊
superstarbo (殤メ)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 29393
積分 723
經驗 188
YK幣 1636
帖子 495
精華 0
註冊 2009-8-18
用戶註冊天數 5385
用戶失蹤天數 4375
來自 海星`xd
性別 女仔
狀態 離線

應承啦.好好睇吖`繼續po啦

.`-♥想說的話.不只壹句`但想說的.很難說出`
     但您壹開始就已判我{死刑}.
     想我怎樣.?
Loillpop
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 34375
積分 1628
經驗 26
YK幣 12
帖子 628
精華 0
註冊 2010-4-24
用戶註冊天數 5136
用戶失蹤天數 3510
性別 女仔
狀態 離線

add oil po

楓喵
初級會員

UID 40356
積分 68
經驗 0
YK幣 117
帖子 7
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4848
用戶失蹤天數 4742
性別 女仔
狀態 離線

我來給你留cm了~

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4865
用戶失蹤天數 4790
性別 女仔
狀態 離線

GamE 5;)決定.

del po cm 呀- -

*◆-]]當初我很堅強地對你說我不會哭×◆`*但最終也哭了|■*×
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5970
用戶失蹤天數 1360
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

你UP文前複製左先啦~
因為咁樣保險啲.

我沒有說謊 我何必說謊
普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4865
用戶失蹤天數 4790
性別 女仔
狀態 離線

GamE 5;)

希望大家可住依隻歌黎睇呢..
SIMPLE PLAN的I'D DO ANYTHING..
好代表到呀風的..[有埋歌詞的]
多謝甘多位既CM<3
原本打好左都冇哂..真係令我好頹..
就係米米同wing冇返個日
風同健都好擔心..
知道佢地冇返之後  小息即刻走堂
想去搵佢地 睇下佢地有冇事..
wing+米米屋企樓下
風;wing你係邊..打你電話又唔聽...[喊了]
健;米米個邊都係....
風;佢地2個應該1齊...
健;甘點算好..?
風;我地係度等佢地返黎啦...
點知佢地真係成晚冇返屋企 佢地就係度等`
米米+wing+舞個邊
wing;wow 琴日真係超爽a_a
舞;係囉-3- 3個傻婆玩到痴哂線 哈xd
米米;wow.我部電話= =!
wing;咩料咩料a_a.
米米;你自己睇下囉[遞]
米米部電話
原來佢有勁多sms-_- 全部都係呀健sd俾佢既= =.
-SMS;
老婆..你係邊呀 係咪病左?
做咩今日唔返學呀"?

-SMS;
老婆呀 應下我啦...

-SMS;
你有10個新口信...
信息來自9XXX4XXX

-電話留言;
健;老婆你係邊呀..點解SMS又唔回電話又唔開
我好擔心你呀...[cut]

米米;[內疚]老公...對唔住呀....[跑走]
wing+舞;等埋我地! 坐的士應該快d返到.!
終於都返到屋企樓下
佢地見到既係...?"

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5447
用戶失蹤天數 4377
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-2-16 11:11 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #41 ★夜影、 的帖子

cM
十卜你@_______________________@

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
楓喵
初級會員

UID 40356
積分 68
經驗 0
YK幣 117
帖子 7
精華 0
註冊 2011-2-6
用戶註冊天數 4848
用戶失蹤天數 4742
性別 女仔
狀態 離線

十卜十卜>w<

普通會員

UID 39902
積分 234
經驗 35
YK幣 191
帖子 111
精華 0
用戶註冊天數 4865
用戶失蹤天數 4790
性別 女仔
狀態 離線

GamE 6;) 決定.決斷?`

終於返到去啦;
2個坐左係長椅上面既人;
見到2個無限熟悉既身影;
仲有1個佢地覺得好陌生既人; 1齊係的士落左黎.
wing+米米屋企樓下;)
風;好似有3個人向依邊跑緊=_=
健;又好似係
米米+wing;你2個......等左幾耐..
風;[激動]wing你有冇事呀.你成晚去左邊.
健;[抱住米米]你知唔知我好擔心你t_t`你成晚...都唔聽電話...
    我好驚你唔知去左邊呀...
米米+wing;s0r呀-3- 我地琴日玩左成日-3-..但係唔記得左同你地講...'
健;[扮嬲]點解唔帶埋我去=3=
米米;甘我地琴日姐妹3人遊ma-3-
健+風;[指]話時話..你係邊個0.0?
舞;我叫舞.岩岩係日本返黎a_aV
健;哦哦...
米米+wing;可唔可以去食個早餐先? 我好肚餓t_t
茶餐廳;)
舞+米米+wing;唔該..沙嗲牛肉米粉+多士`飲凍朱古力
健;使唔使甘齊-_-
風;咪係-  -...
舞+米米+wing;嘿嘿XD
健;甘我要五香肉丁公仔麵跟杯熱奶茶`
風;我要牛腩麵跟杯熱檸茶.
就係甘..食完佢地既早餐`
wing;我今日都仲係唔想返學-3-
米米;我夠係-3-...
健+風;甘不如我地今日再請假去玩;
米米+wing;又好姐A_A
舞;甘今日去邊先a_a
風;上車啦a____a...我地落PUB...
舞;甘早鬼有pub開-,-?
風;包場自然有.
風;[打電話]我係XX風..我依家想包左你旺角個場 依家就要.
X;係既 風少.  9:00前就會開到
風;唔該哂.
MK某間pub
X;風少..D野已經預備好哂..
風;唔該你.甘你依家幫我拎左3打藍妹入去先.
X;係既
佢地就開始勁隊酒..
舞;哇..琴日飲完今日再飲..爽A_A
wing;哈哈 知你不嬲都好飲得!再飲啦我地~[1人吹左支]
舞+wing;爽a___a.
米米;你地飲甘多= =...唔驚1陣醉-口-[飲成粒鐘都飲唔到1支既人]
wing+舞;飲啦你 傻婆
佢地飲左3打之後
就開始玩猜15 20
呀風係甘輸俾舞..係甘飲- -
舞;乜你甘廢架-  -..
風;我廢?! 再黎!
舞;好呀.
佢地又猜....呀風飲左好多..
又開始講;wing呀....你知唔知我真係好愛你..
你唔好再逃避我...好冇..
wing;對唔住....但係..唔可以`我會轉校...你唔會再見到我...
風;[原來佢扮醉!]點解....
wing;因為...我冇信心...我驚傷你既個個係我;;;.
風;唔會架..
wing;其實我都鐘意你...但係..真係唔可以.[走]
風;[大叫]我真係好愛你呀`唔好走..."
其實我不要什麼承諾
因為我只想你再我身邊`(:

下集見<3
CM PLZ<3

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5970
用戶失蹤天數 1360
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

女人就係咁自私...搵理由去唔要一個人...

我沒有說謊 我何必說謊
自由SAY Alcatraz:早上雞叫人せ晚上人叫雞