論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: del
呀MArK_ (、uM」)
高級會員
闇天使☆

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   服務勳章  
UID 37010
積分 3820
經驗 703
YK幣 407
帖子 1344
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4962
用戶失蹤天數 4629
來自 hatE :_
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 w3470921 於 2011-1-22 15:45 發表。 
唉...
個個都係咁講....
咁你地一開始就咪支持小狗版nst啦...
唔理小狗nst啦....係到講黎講去....

I  plaY CS:MW2 lo^^

累了.
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
fathead12 (龍爺☆)
普通會員
l0v3sTaR﹏﹏﹏ 龍爺★

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
註冊 2010-10-16
用戶註冊天數 4949
用戶失蹤天數 4207
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

代小狗.屌你老母,,個陣又系到支持
e+出左UE就系到亂咁吠,,
一話退壇就嘈生曬
知吾知系你地攪到我要退壇架
7.7自己冇用冇腦又文盲就系到咁多爹
番屋企慢慢打你o既飛機na

最近5次評分記錄
我不會喔   2011-1-22 07:03 PM   經驗  -2   語氣好明顯唔係同一人

I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

我愛你,不是因為你是一個怎樣的人,而是因為我喜歡與你在一起時的感覺。
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kokoip999
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 34802
積分 968
經驗 41
YK幣 103
帖子 78
精華 0
註冊 2010-7-11
用戶註冊天數 5046
用戶失蹤天數 968
性別 男生
狀態 離線

走就走啦 仲係到嘈

K9876Y123
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34427
積分 2179
經驗 370
YK幣 198
帖子 543
精華 0
註冊 2010-6-26
用戶註冊天數 5061
用戶失蹤天數 3282
來自 某人的肚
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w3470921 於 2011-1-22 15:45 發表。
唉...
個個都係咁講....
咁你地一開始就咪支持小狗版nst啦...
唔理小狗nst啦....係到講黎講去....

唉,我地講系因為小狗的態度,轉人/偸人野又5講聲,到人地講就拿拿林+句謝謝,仲要寸到冇人有7.7,人地5想支持你,你就要退??
甘yk咪個個走??好心佢中1就5好甘寸啦,下下扮晒大佬甘.

普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
用戶註冊天數 4949
用戶失蹤天數 4207
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

代小狗,笑料,,我中一,,自己爬下文搵下我f幾吧7.7
拎人野又點??至少我有時會問,,吾通你呢o的模組又吾識整插件又吾識寫會吾拎人野??
日記同史來母呢兩個一個模組一個插件你識??我諗你自己都系一個狂拎人野o既人,,自己心照na7.7
仲有呀吾好意思
我都吾想上yk系有人話我知我先答
我估吾到你地系咁蠢姐

I love you not because of who you are, but because of who I am when I am with you.

我愛你,不是因為你是一個怎樣的人,而是因為我喜歡與你在一起時的感覺。
K9876Y123
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章  
UID 34427
積分 2179
經驗 370
YK幣 198
帖子 543
精華 0
註冊 2010-6-26
用戶註冊天數 5061
用戶失蹤天數 3282
來自 某人的肚
性別 男生
狀態 離線

就算5係f1又點??此終你的態度都系5好
你拎人野就認啦,
咩有時會問,
即系其他都算系偷啦,
乜偷一次同偷10次,
少d個個5系偷?你偷幾多樣野心照啦..

最近5次評分記錄
gtavc2007   2011-1-23 08:37 AM   YK幣  +5   你的文章非常精彩,請再接再厲!

普通會員

UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
用戶註冊天數 4949
用戶失蹤天數 4207
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

伐小狗.態度??
你同我講態度??
不如你試下自己做作者呀
比人狂盜
至少我比人盜得仲勁過流星雨
不如你試下自己出黎做呀

puipui0123
普通會員

在線王勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 34400
積分 2396
經驗 103
YK幣 366
帖子 122
精華 0
註冊 2010-6-25
用戶註冊天數 5062
用戶失蹤天數 4311
性別 男生
狀態 離線

小狗再見喇~~ 不過你要改下既態度既~ 有時係串左小小a_a!

kokoip999
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 34802
積分 968
經驗 41
YK幣 103
帖子 78
精華 0
註冊 2010-7-11
用戶註冊天數 5046
用戶失蹤天數 968
性別 男生
狀態 離線

邊有GAME唔會比人盜丫 傻仔 大把GAME都有盜版啦

97vicky (Eating2000)
高級會員
What's wrong?

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 35948
積分 4985
經驗 1595
YK幣 3730
帖子 2354
精華 0
註冊 2010-8-22
用戶註冊天數 5004
用戶失蹤天數 951
來自 呀爸個肚
性別 男生
狀態 離線

你都認自己盜野啦啦
甘就咪嘈啦
盜人野好有道理呀?
收啦傻仔
你唔盜野你整到小狗板?
唔好講笑啦
叫人代你講野
甘咪同你之前扮退壇一樣?
e家仲要串77
搞到冇人支持你
報應lo
中學生-小學雞思想

最近5次評分記錄
gtavc2007   2011-1-23 08:37 AM   YK幣  +5   感謝你為論壇作出寶貴的分享!

Hunter
n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4928
用戶失蹤天數 174
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fathead12 於 2011-1-22 07:02 PM 發表。 
代小狗.屌你老母,,個陣又系到支持
e+出左UE就系到亂咁吠,,
一話退壇就嘈生曬
知吾知系你地攪到我要退壇架
7.7自己冇用冇腦又文盲就系到咁多爹
番屋企慢慢打你o既飛機na

關UE什麼事
現在退壇了,不滿了
什麼事都怪到這邊來是不是
不要閒閒沒事做,遷怒
慢慢的去反省你做錯了什麼事
整天就只知道粗口
當初abcd玩我的SE拍倉庫戰神
拿個飛機槍說盜你的
結果也不是你原創的
想一想真的很好笑,呵呵
你沒扯到UE,我還不太想回
你扯到UE,本人跟你追究到底

要筆戰,我奉陪
我以前就是在浪漫月光專門轟人的
只是我懶的跟你鬥
也不想造成管理人員的不便
之前還聽人家說你要公布我的MSN資料阿,呵呵

最近5次評分記錄
abcde13579   2011-1-23 01:36 PM   YK幣  +10   說的好^^
gtavc2007   2011-1-23 08:37 AM   YK幣  +5   感謝你對一些違規行為進行舉報!

Samlee556
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5039
用戶失蹤天數 4492
性別 男生
狀態 離線

我想知之前支持小狗既人去哂邊

shredder (RuBBisHxEK)
VIP會員
誰でも大好き

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 36076
積分 23608
經驗 3832
YK幣 11147
帖子 9528
精華 0
註冊 2010-8-27
用戶註冊天數 4999
用戶失蹤天數 4084
來自 不明世界
性別 男生
狀態 離線

回覆 #72 Samlee556 的帖子

其實我都支持小狗架

鍵盤戰士小學雞攬住你個鍵盤瞓啦
你仲死板過我老豆
普通會員

UID 37303
積分 4300
經驗 332
YK幣 180
帖子 677
精華 0
用戶註冊天數 4949
用戶失蹤天數 4207
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

代小狗,我都費事同你地筆戰
攪到我fd比人扣分仲衰

n3ph223172
高級會員

在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   發帖王勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 37881
積分 4354
經驗 273
YK幣 537
帖子 1945
精華 0
註冊 2010-11-6
用戶註冊天數 4928
用戶失蹤天數 174
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 fathead12 於 2011-1-23 01:02 PM 發表。 
代小狗,我都費事同你地筆戰
攪到我fd比人扣分仲衰

但是你很明顯的
就是要挑起筆戰
你如果不要粗口,你朋友也不會被扣分
而且,你就自己親自來回覆,不要在那邊叫人家幫你代
呵呵 .

-

不用在代了
很明顯示同一個人
不懂的反省,只會說史來姆怎樣又怎樣
人家不是天生就是你奴隸
沒有義務一定去幫你,理你
為什麼你今天會有這個下場
自己去想想吧你

最近5次評分記錄
呀MArK_   2011-1-23 05:32 PM   YK幣  +5   感謝你發表了自己原創的文章!

自由SAY Alcatraz:早上雞叫人せ晚上人叫雞