論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ********** 蠢族第15回 ====)
w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
回覆 #690 `mR.H0 的帖子

=v=好野有file啦

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 05:59 PM 發表。 
=v=好野有file啦

-_-... 你自己都去行下拎下囉

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #692 `mR.H0 的帖子

!___!唔想去...會迷路的啦

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 06:02 PM 發表。 
!___!唔想去...會迷路的啦

有地圖派- -'

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #694 `mR.H0 的帖子

!__!去既時候會迷路的啦

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 06:04 PM 發表。 

去理大- -
屯門西鐵站直搭去紅磡
一出就見到

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 1320
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 06:04 PM 發表。 

不會的啦:]
市區d路牌多到不得了
唔識路既時候搵地鐵個標誌跟住行,點都會返到屋企

QUOTE:
原帖由 `mR.H0 於 2010-9-25 05:47 PM 發表。

我估我老師最好係d囉 xd

因為我原本都係想c-_- 所以我都想知下c係讀乜 xd

哦哦:]
我讀完話你知啦

不過選修從來只有老師揀,我地係冇份揀的A___A

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2010-9-25 06:44 PM 發表。 

不會的啦:]
市區d路牌多到不得了
唔識路既時候搵地鐵個標誌跟住行,點都會返到屋企

哦哦:]
我讀完話你知啦

不過選修從來只有老師揀,我地係冇份揀的A___A

係囉-_- 不過算啦..

反正教都係老師教-_- 佢應該係揀佢覺得佢拿手教學生都會ok既選修既

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #696 `mR.H0 的帖子

!_!"冇人同我去...我驚驚...

回覆 #697 kukucat 的帖子

-x-搵唔到甘就死lu...

kukucat (小秋.衰貓子)
VIP會員
-忙碌中-

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章  
UID 830
積分 16412
經驗 5290
YK幣 15990
帖子 7273
精華 4
註冊 2006-11-20
用戶註冊天數 6389
用戶失蹤天數 1320
來自 貓之國度
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #699 w1ngYaN!` 的帖子

唔使死:]  問路就得啦
驚既話就帶埋本地圖王A___A

回覆 #698 `mR.H0 的帖子

嗯嗯:]
可能你地學校以前都係同我一樣教開programming啦
咁做個人習作既時候會得心應手d吧

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #700 kukucat 的帖子

!__!都係留係屋企安全好多(比打...)

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 06:46 PM 發表。
!_!"冇人同我去...我驚驚...

回覆 #697 kukucat 的帖子

-x-搵唔到甘就死lu...

搵鬼去-_-

QUOTE:
原帖由 kukucat 於 2010-9-25 06:54 PM 發表。 
回覆 #698 `mR.H0 的帖子

嗯嗯:]
可能你地學校以前都係同我一樣教開programming啦
咁做個人習作既時候會得心應手d吧

但對我唔得心應手
未學之前對programming一無認知

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #702 `mR.H0 的帖子

d鬼話我唔同類...唔同我玩啊

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6396
用戶失蹤天數 4090
來自 無人之境
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 w1ngYaN!` 於 2010-9-25 07:43 PM 發表。 
d鬼話我唔同類...唔同我玩啊

咁你都知既- -?

管理員

UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6315
用戶失蹤天數 3878
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #704 `mR.H0 的帖子

._.我問d鬼同唔同我去理大...佢就話我啦...我梗係知啦:p:p