論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: **[[團訂CON=))入黎睇下!<第3團>5對成團;有齊仿偽碼,保證真品(!)*
yuki_sze
初級會員

UID 11225
積分 19
經驗 6
YK幣 110
帖子 8
精華 0
註冊 2008-4-11
用戶註冊天數 5864
用戶失蹤天數 5121
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
**[[團訂CON=))入黎睇下!<第3團>5對成團;有齊仿偽碼,保證真品(!)*

保證韓國入口;有齊防偽碼.可以上GEO官網CHEAK番;
買貴少少都有保障! 唔似得其他咁平又唔知有冇保障.

★買家須知★
1.唔好棄單*
2.唔好講價*
3.一手交一手.
4.可以入數.落單後3日內入數!入完keep入數紙,用入數紙換貨!認入數紙唔認人
5.郵寄每副con+ $4,掛號+ $13
6.請CHEAK清楚貨品, 收到過後不退換/退款*
7.約好左交收時間一定要到.因為唔會等多過10分鐘.
  如果到個日交收唔到.要早1日打電話/SMS 講聲;可以幫你keep 一星期.
8.棄單者將會入黑名單

5對成團(!)

GEO 78蚊一對
seeshell,,105蚊一對
MIMO,,182蚊一對
NEO,,140一對
barbie eye,,180一對
peach,,150蚊一對
cosplay,,105蚊一對
花心,,160蚊一對

加$ 5有C0N盒 1個
加$ 5 有C0N夾 1個
加$ 25有C0N水 60ML 1支; 55蚊 360ML
PLAN A:  加$30 C0N盒套裝 (CON盒,CON夾,CON水60ML)
PLAN B:  加$58 CON盒套裝 (CON盒,CON夾,CON水360ML)

注意:
面交:
星期1-5 西環,華富免車錢  香港仔+$3
面交地點: 星期6 銅鑼灣 時間再約
藍線+ $5 (除星期2,4灣仔)
紅線+ $8 (旺角)
綠線+ $10
其他另議;
個別面交+ $5
郵寄:
平郵  每對+ $4
掛號+ $13

-----訂單-----
3男名:
msn:
電話: (咩台)
款:
左:
右:
總數: (幾錢)
交收方法:
會唔會棄單(?) : 唔會!
-----訂單-----

可批GEO CON*
5對起;52蚊1對
10對起;50蚊1對

落左單/有咩問題可以ADD我MSN: [email protected]

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yuki_sze
初級會員

UID 11225
積分 19
經驗 6
YK幣 110
帖子 8
精華 0
用戶註冊天數 5864
用戶失蹤天數 5121
性別 男生
狀態 離線

透明年CON* $75/1對

MIMO* $182

GEO $78
水凝* $78 <金啡/銀灰/湖藍 0-1000度> <亮紫/翠綠/金藍 0度>

天使* $78 <紫/藍/綠/啡/灰; 0-1000>

honey啡* $78 <0-1000度>

推薦!我自己都有帶.
帶左之後唔會好誇張

honey灰* $78 <0-1000度>

honey紫,藍* $78 <0度ONLY>

fresh系列 $78 <啡/灰 0-1000度>

帶左之後好自然架!唔會話太大或者太細;岩岩好!

淚眼* $80 <啡/灰 0-1000度>

3色系列 $78 <灰/啡/綠/藍/紫 0-1000度>

Barbie Eye* $180  <0-800>

幻影紫

幻影棕
幻影藍

幻影綠
幻影灰

NEO $140
SUNFLOWER*<gray / brown / blue / hazel / honey  0-800度> <gren / violet 0度 ONLY>

SWEET CHOCOLATE*

公主系*

SEESHELL $105 <紫/藍/綠/啡/灰 0-1000度>

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
yuki_sze
初級會員

UID 11225
積分 19
經驗 6
YK幣 110
帖子 8
精華 0
用戶註冊天數 5864
用戶失蹤天數 5121
性別 男生
狀態 離線

歡迎add msn: [email protected]

小沁`
普通會員

UID 33738
積分 450
經驗 159
YK幣 445
帖子 211
精華 0
註冊 2010-4-1
用戶註冊天數 5144
用戶失蹤天數 5047
來自 ☆▲牙ma個肚▲★
性別 女仔
狀態 離線

對我來說的呢-v-
我沒用的丫0v0

yuki_sze
初級會員

UID 11225
積分 19
經驗 6
YK幣 110
帖子 8
精華 0
用戶註冊天數 5864
用戶失蹤天數 5121
性別 男生
狀態 離線

回覆 #4 小沁` 的帖子

對你冇用咁你又留cm?

小沁`
普通會員

UID 33738
積分 450
經驗 159
YK幣 445
帖子 211
精華 0
註冊 2010-4-1
用戶註冊天數 5144
用戶失蹤天數 5047
來自 ☆▲牙ma個肚▲★
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 yuki_sze 的帖子

好吧-v-
咁我唔留了a"a

yuki_sze
初級會員

UID 11225
積分 19
經驗 6
YK幣 110
帖子 8
精華 0
用戶註冊天數 5864
用戶失蹤天數 5121
性別 男生
狀態 離線

回覆 #6 小沁` 的帖子

OK;你有意搵我XDD

bb_irenekei (SHINeeWORLD)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 16673
積分 1064
經驗 222
YK幣 1269
帖子 415
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5702
用戶失蹤天數 3630
性別 女仔
狀態 離線

我add左你  我想buy

SHINeeWORLD
KIMJONGHYUN
BLINGBLING**