論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: E前我喺加拿大影既相..;P
summerwin (`☆夏↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
註冊 2009-11-17
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 KwaN_RaChEl 於 2009-11-21 08:06 PM 發表。 
唔夠擺喎`XD

我相信努力D塞就得嫁啦

QUOTE:
原帖由 燒魚 於 2009-11-21 09:23 PM 發表。
唉..我最遠都係去過澳門- -

我澳門都味去過呀

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
註冊 2009-10-24
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

哇, 你加拿大過間屋有冇游泳池架? (好奇)
我澳洲過度間屋有, 不過幾細吓(游泳池)..

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 04:29 PM 發表。 
哇, 你加拿大過間屋有冇游泳池架? (好奇)
我澳洲過度間屋有, 不過幾細吓(游泳池)..

無呀...不過有兩個花園

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2009-11-28 04:31 PM 發表。 

無呀...不過有兩個花園

好大啊, 有兩個花園

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 04:32 PM 發表。 

好大啊, 有兩個花園

有一邊花園用左黎自己種野食
不過因為秋天啦所以無得種lu

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2009-11-28 04:34 PM 發表。 

有一邊花園用左黎自己種野食
不過因為秋天啦所以無得種lu

落雪?

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 04:36 PM 發表。 

落雪?

嗰邊好似仲味落...我都唔係太知因為我E家喺香港

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2009-11-28 04:38 PM 發表。 

嗰邊好似仲味落...我都唔係太知因為我E家喺香港

有排都唔去一次

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 04:41 PM 發表。 

有排都唔去一次

唔知聖誕番唔番去呢如果番既話咁你地就又有相睇啦

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2009-11-28 04:43 PM 發表。 

唔知聖誕番唔番去呢如果番既話咁你地就又有相睇啦

如果返ge, 你影你ge花園啊, 我想睇

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 04:46 PM 發表。 

如果返ge, 你影你ge花園啊, 我想睇

但係冬天得D雪嫁炸喎

糖娃娃
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 30772
積分 1153
經驗 128
YK幣 283
帖子 500
精華 0
用戶註冊天數 5311
用戶失蹤天數 4382
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 summerwin 於 2009-11-28 05:00 PM 發表。 

但係冬天得D雪嫁炸喎

咁影雪花園

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 糖娃娃 於 2009-11-28 05:02 PM 發表。 

咁影雪花園

睇下影唔影倒啦

H0! ([smile`=)
普通會員
[smiling`

論壇週年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 13332
積分 6841
經驗 3121
YK幣 7193
帖子 3668
精華 1
註冊 2008-7-7
用戶註冊天數 5785
用戶失蹤天數 4944
來自 HK`
性別 女仔
狀態 離線

好靚呀,

間屋我好想往-_-

普通會員

UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
用戶註冊天數 5287
用戶失蹤天數 4455
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 H0! 於 2009-12-5 09:43 PM 發表。 
好靚呀,

間屋我好想往-_-

其實喺外國個個都係住屋