論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 對於師生戀有咩睇法`?  (單選) [參與投票的會員]
贊成[很好!]
  10 (23.26%)
唔贊成[彩你都戇嘟]
  33 (76.74%)

標題: 對於師生戀有咩睇法`?
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6109
用戶失蹤天數 4150
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-6-7 06:46 發表。 
你話真咪真lo............

咁你快d發表下意見=v=

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5763
用戶失蹤天數 5250
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #16 燒魚 的帖子

本身都識有人係師生戀既....

冇咩太反感..

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6109
用戶失蹤天數 4150
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 新齡 於 2009-6-8 19:38 發表。 
本身都識有人係師生戀既....

冇咩太反感..

- -!

咁佢地點樣拍拖架-\/-`?

winny_333ho
普通會員

UID 28050
積分 149
經驗 -1
YK幣 63
帖子 29
精華 0
註冊 2009-6-20
用戶註冊天數 5442
用戶失蹤天數 4878
性別 女仔
狀態 離線

.如果係我...我雖然係贊成...如果係你地大家都知道係love對方,梗係冇問題la.但係如果只係你love佢.你會點同佢表白?如果佢唔love你,大家仲要一齊上堂.好咩+...如果你地間school係請boy ge 教師.發生在女校係有可能,(如果你唔係機ge)

黠解我咁say.because我地班有幾個人同你一樣.佢地11.個阿sir係2十幾.年齡差距仲大

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5968
用戶失蹤天數 1358
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

我覺得冇咩問題~所以投左讚成

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
fs776 (湯迅)
VIP會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章  
UID 21419
積分 2317
經驗 624
YK幣 1423
帖子 1336
精華 1
註冊 2009-1-8
用戶註冊天數 5605
用戶失蹤天數 2489
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

好變態!

(唔好怪我!)

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5763
用戶失蹤天數 5250
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #18 燒魚 的帖子

沒有成功...

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
sinyi1130 (Phoebe)
普通會員
Phoebe ;p

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章  
UID 12978
積分 2913
經驗 1173
YK幣 2734
帖子 1716
精華 1
註冊 2008-6-25
用戶註冊天數 5803
用戶失蹤天數 4449
來自 媽子的大肚dum v3v
性別 女仔
狀態 離線

其實相距咁大=]
好難有真感情..
就算有都唔會永恆喇-0-!

miki930g
普通會員

UID 30158
積分 127
經驗 34
YK幣 197
帖子 38
精華 0
註冊 2009-9-20
用戶註冊天數 5350
用戶失蹤天數 4848
性別 女仔
狀態 離線

我中2左一個同性老師呀,,
佢大我12年之嗎....
12年我覺得已經係一個細數,,
+上愛情係不分年齡限制

SIU雪~~~ (❤☆緣緣❤☆)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 22672
積分 978
經驗 99
YK幣 1077
帖子 918
精華 0
註冊 2009-2-17
用戶註冊天數 5566
用戶失蹤天數 4921
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

唔贊成...

tsubasalily
普通會員

UID 30043
積分 570
經驗 215
YK幣 168
帖子 308
精華 0
註冊 2009-9-14
用戶註冊天數 5356
用戶失蹤天數 4791
性別 女仔
狀態 離線

贊成[很好!]

OK啊~

WHY 不行?

summerwin (`☆夏↗)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 31223
積分 2188
經驗 915
YK幣 2314
帖子 1482
精華 5
註冊 2009-11-17
用戶註冊天數 5292
用戶失蹤天數 4460
性別 男生
狀態 離線

睇下係女學生同男老師定係女學生同女老師啦

aubeverly (柏)
高級會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章  
UID 16954
積分 2509
經驗 777
YK幣 2836
帖子 1303
精華 0
註冊 2008-9-26
用戶註冊天數 5709
用戶失蹤天數 3299
性別 女仔
狀態 離線

女校都有男教師架

kiki199863 (呀欣...)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 36834
積分 766
經驗 145
YK幣 830
帖子 253
精華 0
註冊 2010-9-26
用戶註冊天數 4979
用戶失蹤天數 3006
來自 媽咪個肚皮喔...
性別 女仔
狀態 離線

唔贊成囉...

我們口口聲聲說愛
但我們的愛何其淺薄
我根本付不起跟你戀愛的代價
Gifts
普通會員

UID 37810
積分 608
經驗 325
YK幣 920
帖子 527
精華 0
註冊 2010-11-4
用戶註冊天數 4940
用戶失蹤天數 4855
性別 男生
狀態 離線

唔贊成‘’‘’‘’‘’‘’‘

違規內容