論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

如發現任何違規文章,請按文章右下角的 [報告] 按鈕,通知論壇管理人員,為建立美好論壇出一分力。

標題: TVB 迷 的女王金句交流區
檸檬個檸
普通會員

UID 26014
積分 117
經驗 45
YK幣 170
帖子 47
精華 0
註冊 2009-4-30
用戶註冊天數 5476
用戶失蹤天數 5147
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
TVB 迷 的女王金句交流區

回復後,我會POST 落LEE層

1.well well well ~~
2.oh my god!
3.The Phantom Of The Opera  inside your mind
4.Hello! i am the queen of mystery place  / Palace  (兩個均可)
5.oh ,incredible
6.unbelievable!
7.that's amazing
8.well,interesting!
9.adam, anymore?
10.i'm the queen...
11.my beloved people
12.oh no
13.god bless the queen!

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

Hello! I am the Queen of Mystery Palace

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
檸檬個檸
普通會員

UID 26014
積分 117
經驗 45
YK幣 170
帖子 47
精華 0
用戶註冊天數 5476
用戶失蹤天數 5147
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #2 新齡 的帖子

你串錯字 系 PLACE 至ARM

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #3 檸檬個檸 的帖子

妹妹...係Palace 冇錯啊.....

唔識英文就出少句聲la....

檸檬個檸
普通會員

UID 26014
積分 117
經驗 45
YK幣 170
帖子 47
精華 0
用戶註冊天數 5476
用戶失蹤天數 5147
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 新齡 的帖子

PLACE 有皇宮ge意思,而PALACE 也有,換然之,兩個都行得通
+上,我系讀英文小學O既,呀姐姐,你既說話有攻擊他人的語言,如果你去打劍擊你未打都扣分啦,無禮貌

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 檸檬個檸 於 2009-5-22 07:47 PM 發表。
PLACE 有皇宮ge意思,而PALACE 也有,換然之,兩個都行得通
+上,我系讀英文小學O既,呀姐姐,你既說話有攻擊他人的語言,如果你去打劍擊你未打都扣分啦,無禮貌

咁既然2個都通

咁你話咩人串錯字!!!!弟弟!!!!

讀英文小學咁又點????

讀英文小學就一定識英文架?????

你話人無禮貌,亦唔見得你有lo!!!

既然2個都得你又話人串錯

咁你姐係存心玩野la!!

無端端又扯開話題講咩劍擊......自己理虧又用d低招....

我好同情你啊!!   可憐蟲!!!

QUOTE:
原帖由 檸檬個檸 於 2009-5-22 07:39 PM 發表。
你串錯字 系 PLACE 至ARM

檸檬個檸
普通會員

UID 26014
積分 117
經驗 45
YK幣 170
帖子 47
精華 0
用戶註冊天數 5476
用戶失蹤天數 5147
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #6 新齡 的帖子

我5系"弟弟"所以5洗理你講咩 HOHO
你咪可憐高超蟲LOR HOHO

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #7 檸檬個檸 的帖子

人地都唔係姐姐啦

咁佢冇咩禮貌呀咁._.?

佢串咩錯字呀又._.?

原來佢係姐姐囉

你有冇帶眼鏡架?

得閒去配番副啦

睇唔睇到佢男仔黎架._.

最多姐姐比條毛資助你囉好冇?

唉我太好人了

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

超版講得好!!!

自己理虧,做錯又唔敢認

簡直映衰埋你個間咩野英文小學....

你自己又唔係有禮貌得去邊

又有咩資格去話人冇禮貌???

一味做埋d自欺欺人,抓爛自己面皮既行為....

咁你同掩耳盜鈴入面個個笨賊又有何分別呢???

笨賊..........

孤獨惱人 (《~恐龍!!)
高級會員
《~恐龍!!

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 3442
積分 7423
經驗 3927
YK幣 8858
帖子 2469
精華 0
註冊 2007-7-2
用戶註冊天數 6144
用戶失蹤天數 2402
來自 三重連太陽系始源藍星
性別 男生
狀態 離線

點解次次都係呢個人引起罵戰...

kwumalex
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   服務勳章   大富豪勳章   論壇週年紀念星章  
UID 11600
積分 4325
經驗 2628
YK幣 6716
帖子 1158
精華 0
註冊 2008-4-27
用戶註冊天數 5844
用戶失蹤天數 2708
性別 男生
狀態 離線

回覆 #9 新齡 的帖子

唔o好話人笨

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #11 kwumalex 的帖子

佢做過d咩你地自己有眼睇

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6092
用戶失蹤天數 4133
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

算啦

到此為止- -

唔好再互相攻擊

講完- -

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5746
用戶失蹤天數 5232
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

回覆 #13 燒魚 的帖子

好啊~~

橫掂....

又唔係我挑起事端....

又唔係我明明岩又話人錯...

又唔係我理虧...

講唔講對我都冇咩影響

w1ngYaN!` ( WinG°×欣)
管理員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章   長期在線獎章  
UID 1653
積分 57711
經驗 17229
YK幣 50889
帖子 25464
精華 2
註冊 2007-2-2
用戶註冊天數 6294
用戶失蹤天數 3857
來自 幽靈地帶〃
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #13 燒魚 的帖子

要關p0嗎a_a?