論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地覺得點??  (單選) [參與投票的會員]
1.佢係鍾意你呱。
  4 (19.05%)
2.望你唔1定鍾意你。
  14 (66.67%)
3.唔知
  3 (14.29%)

標題: 你地覺得點??
anna9080 (*﹏糖紙)
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 20679
積分 1289
經驗 503
YK幣 909
帖子 625
精華 0
註冊 2008-12-13
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 4859
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
你地覺得點??

我成日望到有一個男仔(xx軒)成日望著我

如果你係男仔既話:

唔該話我知佢點解成日望著我呀!唔該!!

你係女仔既話:

你地有冇咁既經驗0.0?

有既唔該話比我知

最後一次 `
快樂 `
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
註冊 2007-8-23
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

你望到佢望住你!?

你唔望佢佢點會望你呀....

我都有咁既經驗...

係有個人同我講話佢見到有個男既成日望住我..

咁我上堂果陣又望下佢[玩野- -]

跟住我就問佢你望住我做咩...

佢話冇得解- -"

之後就聽人講話佢鐘意我[其實應該唔係既]

我就冇理到佢...

話說而家仲做緊朋友的說-3-"

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5718
用戶失蹤天數 4389
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

佢係鍾意你呱。

燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

在線王勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   服務勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 `乜鋒. 的帖子

梗係唔係啦- -

點會鐘意佢呀..

望下姐..

[s][c=4]、ˇ而既然您不懂珍惜 ; 那為何我要傷害自己_●;[/c=#ff99ff][/s]
`乜鋒.
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 16557
積分 8559
經驗 3518
YK幣 9289
帖子 5316
精華 0
註冊 2008-9-18
用戶註冊天數 5718
用戶失蹤天數 4389
來自 宇宙
性別 男生
狀態 離線

我想呃po姐...姐姐...

arwg (呀wing`)
普通會員

UID 12198
積分 3802
經驗 1059
YK幣 1381
帖子 1099
精華 0
註冊 2008-5-25
用戶註冊天數 5834
用戶失蹤天數 4033
來自 媽子個肚._.`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #3 `乜鋒. 的帖子

望下就鍾意!?`
咁我鐘意n個人`

ヾヾ★放下過去`忘掉曾經`擁抱將來`░░
{♥}{♥}對!我花心`但你比我更加花心`!|
燒魚 (♥FunK`)
VIP會員
'`NeRD`♥.

UID 3952
積分 23646
經驗 9803
YK幣 18203
帖子 15100
精華 1
用戶註冊天數 6110
用戶失蹤天數 4151
來自 `ζ燒烤爐<3`
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #5 `乜鋒. 的帖子

-0-

咁你慢慢呃啦下- -"

arwg:

同意

HeNrY~.]]
普通會員

UID 16148
積分 214
經驗 121
YK幣 210
帖子 110
精華 0
註冊 2008-9-10
用戶註冊天數 5726
用戶失蹤天數 5488
來自 5C..=]
性別 男生
狀態 離線

2.望你唔1定鍾意你。

如果望人就1定鍾意佢...
我吾敢望人

我成日望到有一個男仔(xx軒)成日望著我
你自己都成日望 -.-
你中意佢?

`乜料 (丷)
普通會員
深;

嘉許勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   長期在線獎章   積極發帖獎章   服務勳章  
UID 19634
積分 10583
經驗 4814
YK幣 2330
帖子 5451
精華 1
註冊 2008-11-17
用戶註冊天數 5658
用戶失蹤天數 4345
來自 Virtual Reality
性別 男生
狀態 離線

會唔會係你錯覺- -?
仲有望人就=鐘意既, 講晒啦-0-

`  ♥ C0PYR1GHT BY ME ]]
anna9080 (*﹏糖紙)
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 20679
積分 1289
經驗 503
YK幣 909
帖子 625
精華 0
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 4859
性別 女仔
狀態 離線

唔係平時望
唔該搞清楚
除左數 英堂唔望(miss好惡)
其他都成日望

鍾意佢又點姐
唔鍾意又點姐

最後一次 `
快樂 `
Heidi
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 4183
積分 3987
經驗 2197
YK幣 4645
帖子 2292
精華 0
註冊 2007-9-7
用戶註冊天數 6095
用戶失蹤天數 4656
性別 女仔
狀態 離線

上堂戈陣d學生個個都望住個老師啦,,吾通佢地個個都中意老師?!

就算係,,都要扮"驚持"

笨笨≧▽≦ (扒 -;;)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 20669
積分 1569
經驗 468
YK幣 2258
帖子 1368
精華 0
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 4640
性別 女仔
狀態 離線

丫妹- -
你唔好發夢好冇??
如果望下就鍾意你0 0
咁你家姐我咪有好多人鍾意 - -
醒下啦 -]]
還掂佢係妹夫人選a_a
唔驚啵xD

紫玫瑰 (☆妤★〃)
普通會員

UID 21737
積分 535
經驗 188
YK幣 710
帖子 423
精華 0
註冊 2009-1-18
用戶註冊天數 5596
用戶失蹤天數 4401
來自 冥王星
性別 女仔
狀態 離線

望你唔1定鍾意你。

笨笨≧▽≦ (扒 -;;)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 20669
積分 1569
經驗 468
YK幣 2258
帖子 1368
精華 0
用戶註冊天數 5632
用戶失蹤天數 4640
性別 女仔
狀態 離線

家姐
你有所不知啦
佢成日望住曬呀

新齡 (灣仔知府)
普通會員

UID 14340
積分 16224
經驗 7526
YK幣 42436
帖子 12370
精華 0
註冊 2008-8-3
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 5250
來自 ”朋友樂園”
性別 男生
狀態 離線

望下你姐....

係咪淨望你一個先???

超超超好睇的說!!~~日日狂煲中!!