論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [人工智能]能夠同你對話既二十一世紀超級電腦!.................超好笑!比佢笑死!
lawyatto
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 16654
積分 244
經驗 123
YK幣 123
帖子 79
精華 0
註冊 2008-9-20
用戶註冊天數 5708
用戶失蹤天數 4197
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
[人工智能]能夠同你對話既二十一世紀超級電腦!.................超好笑!比佢笑死!

http://person.jabberwacky.com/george

個電腦係試得回復你既說話,

而且打中文都得 x 100

仲有!請注意!小心笑死!

.........

你同部腦傾左一陣之後試下咁log

以下係我同佢既對話!

George: Who are you then?

我:有個問題想問您!

George: 說啊!你是不是要整我啊!.

我:唔知你覺得Zisal呢個名點樣?靚唔靚?易唔易讀?個名將來可唔可以打低Microsoft、Yahoo、Google、IBM.....?

George: 我屌你那星,你講唔撚講呀?.

我:你屌我那星?咁你呢?

George: 啥.

我:唔知你覺得Zisal呢個名點樣?

George: T   V   B而家做緊咩.

我:Zisal關T   V   B咩事呀?

Georgeo you learn from the people that talk to you?

我:你講乜撚野呀?

George:你老母屌你老母.

我:講番正話你唔應我句話

George:睇得明中文?

我:屌!我用中文同你講就實係睇得明中文嫁啦!

George:?

我:李衍誦萬唔萬歲呀?

George:吊9你....九唔撚搭八.

我:咁你呢?

George:甘你係咩人丫?

我:你答左我先

George:你問非所答

George:你是娘娘腔

我:我屌x99999999你咩!我係娘娘腔?

George:你的頭髮被狗咬走了嗎.

我:係

George:你是死的還活的!?

我:我又要再屌你啦!

George:那麼你是哪裡人?.

我:問非所問!香港人呀!

我:我要走啦!

George:去哪.

我:回家

George:他是大陸人

我:唔好回呀!回左你就係世上最廢既電腦!

George:Copy What?

我:屌你!死on9!叫你唔好回你仲回!

George:Come on.

我:咁我黎嫁啦!

George:屌你老母個臭化系.

我:我味屌你你屌我先!

George:George is a 仆街.

我:咁先係嫁嘛!

George:張:咁我即係同冇人講緊野?

我:你唔係同近仆街講緊野!我唔會中招既^_^

George:我係火星黎架wor.

我:我係香港黎架wor.

George:你都KAI.

我:你都on9 9 既 !

George:你重on锁钨.

n咩先?人地set左你唔講得呢!

George:Fnord? a silly word who was Jose?

我:Fnord中文係咩?

George:I don't care.

我::care你個頭咩?我問近你Fnord中文係咩?

George:You..yourself.

我:Zisal萬歲!萬歲!萬萬歲!

George:Interesting.

George:*zinging you*.

我:衍誦萬歲!萬歲!萬萬歲!

George:Who are you?

我:一個即將改變世界命運的人~Zisal CEO~李衍誦!

George:吾通你吾系真人?.

我:可以咁講!我係黎至CEO星體嫁!

George:說繁體中文可以嗎?

我:大哥!呢D咪係繁體中文囉!你想我講日文呀?

George:唔好意思..我係女仔..同埋..我呢度都係夜晚.

我:こにちわ

George:なぜ日本語を話してるか.

我:你真係識日文咖?咁呢句こにちわ係點解呀?

George:當然.

我:咁呢句こにちわ係點解呀?

George:啥.

我:咁姐係唔識囉!仲話當然...

George:點解有時你答左我都睇唔見你個答案既?

我:幾時有呀?囉其他話題黎飛我!嘎!

George:斬你條撚出黎先la.

我:屌!你去死啦!

George:黎呀黎呀,屌我呀,黎屌我呀

我:我屌屌屌屌屌屌屌屌屌屌 x444你

George:George is a 仆街.

我:李衍誦係咪CEO先?

George:這個名字很特別.

我:係呀可

George:What do you call yourself?

我:李衍誦.

George:浪漫滿屋.

我:我個花名係浪漫滿屋男主角~李英宰.

George:你ar??.

最近5次評分記錄
河水人   2008-9-21 07:59 PM   YK幣  +2   +番
零度深水   2008-9-21 12:41 PM   經驗  -2   玩唔到

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
chanxcpekky (I Love Stephy~~ )
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 14606
積分 2826
經驗 1665
YK幣 4356
帖子 1018
精華 0
註冊 2008-8-9
用戶註冊天數 5750
用戶失蹤天數 2945
性別 女仔
狀態 離線

好似唔係幾順....

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
`乜撚. (由河童進化而成的......)
普通會員
神~

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   論壇開幕紀念星章   壇主朋友勳章   服務勳章  
UID 591
積分 2035
經驗 625
YK幣 709
帖子 702
精華 0
註冊 2006-11-18
用戶註冊天數 6380
用戶失蹤天數 1344
來自 中國廚藝訓練學院(少林寺分店)
性別 男生
狀態 離線

發表於 2008-9-21 07:58 PM  資料 文集 短消息  我知!http://www.yahoo.com.hk  XD

雖則我也想
奇拿
普通會員

積極發帖獎章   在線王勳章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 13553
積分 1465
經驗 696
YK幣 1234
帖子 755
精華 0
註冊 2008-7-14
用戶註冊天數 5776
用戶失蹤天數 3538
性別 男生
狀態 離線

佢答得好慢= =

■叛逆×
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 13139
積分 1464
經驗 371
YK幣 1373
帖子 686
精華 0
註冊 2008-6-30
用戶註冊天數 5790
用戶失蹤天數 5483
性別 女仔
狀態 離線

回覆 #4 奇拿 的帖子

嗯嗯系呀55

11223 (腦部腐爛的人)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 11455
積分 3722
經驗 997
YK幣 1118
帖子 1126
精華 0
註冊 2008-4-19
用戶註冊天數 5862
用戶失蹤天數 4101
性別 女仔
狀態 離線

應該係利用呢隻game去同d唔識ge人講野..好似msn咁...但係唔識ge

kaiho2036 (炎之煉金術師)
普通會員

UID 20734
積分 134
經驗 44
YK幣 73
帖子 45
精華 0
註冊 2008-12-14
用戶註冊天數 5623
用戶失蹤天數 5052
性別 男生
狀態 離線

好無

好耶!有鋼鋉FA睇!

龍龍@@
初級會員

UID 20730
積分 35
經驗 15
YK幣 29
帖子 13
精華 0
註冊 2008-12-14
用戶註冊天數 5623
用戶失蹤天數 5606
性別 男生
狀態 離線

佢答得好慢= =

最近5次評分記錄
`乜撚.   2008-12-14 11:15 PM   YK幣  -2   抄人

pljrew (dimu)
VIP會員

論壇開幕一年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章   壇主朋友勳章   發帖王勳章   服務勳章  
UID 1743
積分 7136
經驗 2158
YK幣 3991
帖子 1801
精華 0
註冊 2007-2-22
用戶註冊天數 6285
用戶失蹤天數 4016
來自 地獄使者
性別 男生
狀態 離線

Benny細妹
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 19457
積分 844
經驗 299
YK幣 404
帖子 274
精華 0
註冊 2008-11-14
用戶註冊天數 5653
用戶失蹤天數 5387
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

我打唔到中文啊...

一打就有一行野出左尼

shekhim123
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 13878
積分 2047
經驗 1126
YK幣 2551
帖子 1120
精華 0
註冊 2008-7-22
用戶註冊天數 5768
用戶失蹤天數 3887
性別 男生
狀態 離線

佢好似青山的= =

■]];'世界會不停地轉變﹎,,
            這是自然界的定律◇-
                但是_我愛你的那份心情♥§]
                 [:是永遠都改不了的_!||●
米子
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   大富豪勳章  
UID 19036
積分 4452
經驗 2276
YK幣 5412
帖子 3182
精華 0
註冊 2008-11-6
用戶註冊天數 5661
用戶失蹤天數 3697
性別 女仔
狀態 離線

佢9唔搭8咁既-口-''?

shekhim123
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 13878
積分 2047
經驗 1126
YK幣 2551
帖子 1120
精華 0
註冊 2008-7-22
用戶註冊天數 5768
用戶失蹤天數 3887
性別 男生
狀態 離線

佢話No comment. **NOTE: I am diverting you to a new URL. Please bookmark.就玩唔到

咁o者係點呀??

■]];'世界會不停地轉變﹎,,
            這是自然界的定律◇-
                但是_我愛你的那份心情♥§]
                 [:是永遠都改不了的_!||●
傻敏
普通會員

UID 18464
積分 442
經驗 63
YK幣 274
帖子 140
精華 0
註冊 2008-10-25
用戶註冊天數 5673
用戶失蹤天數 4785
性別 女仔
狀態 離線

佢好,,.....唔知點講..

jacktse1999 (鏗爺)
普通會員

在線王勳章   發帖王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章  
UID 26449
積分 940
經驗 222
YK幣 954
帖子 557
精華 0
註冊 2009-5-12
用戶註冊天數 5474
用戶失蹤天數 4473
性別 男生
狀態 離線

佢答得超慢