論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地班/學校有冇姣婆呢??  (單選) [參與投票的會員]
1.有[[好憎呇a?]]
2.冇[[暗戀囮r你?]]
3.中立= =''
對不起,您無權投票。

標題: 你地班/學校有冇姣婆呢??
風鈴 (yuna~~)
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章  
UID 16855
積分 736
經驗 268
YK幣 520
帖子 563
精華 0
註冊 2008-9-24
用戶註冊天數 5702
用戶失蹤天數 4950
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
有呀...大把啦....

°〃∥友誼就像塊玻璃〃°看起來堅硬ㄍ. °×卻容易破裂"...˙°×+〞
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
小凜彤 (東海的小老婆(L))
普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
註冊 2009-6-12
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 708
性別 女仔
狀態 離線

係N多姣婆囉

DSE FIGHTING!!!!

===============
由利特開始到ELF結束!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
baby (KK / Carol)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 13950
積分 891
經驗 161
YK幣 325
帖子 143
精華 0
註冊 2008-7-24
用戶註冊天數 5764
用戶失蹤天數 4806
來自 H.K
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-6-23 09:21 PM  資料 文集 短消息  chaeis_melody@yahoo.com.hk
回覆 #1 ~傻婆~ 的帖子

I want to   &  &  &I also

iloverecorder (Ψ〝ΦεΦ〞Ψ)
普通會員

論壇週年紀念星章  
UID 28134
積分 225
經驗 63
YK幣 218
帖子 134
精華 0
註冊 2009-6-23
用戶註冊天數 5430
用戶失蹤天數 4602
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

我學校有班姣婆∼

owenlam1998
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 21976
積分 553
經驗 116
YK幣 151
帖子 196
精華 0
註冊 2009-1-27
用戶註冊天數 5577
用戶失蹤天數 3967
性別 女仔
狀態 離線

D姣婆真係好煩...便服日既時候周圍同人晒命...煩到死

恨不得全世界既姣婆都死哂

我恨你``沒有和我笑過`哭過`傷心過`痛過`
ernest990823
初級會員

UID 28235
積分 5
經驗 3
YK幣 17
帖子 5
精華 0
註冊 2009-6-26
用戶註冊天數 5426
用戶失蹤天數 5424
性別 男生
狀態 離線

[quote]原帖由 ~傻婆~ 於 2008-3-11 03:58 PM 發表。 
我學校姣婆一堆堆...
好煩...

me to

文文
普通會員

在線王勳章  
UID 12303
積分 1251
經驗 352
YK幣 1565
帖子 354
精華 0
註冊 2008-5-30
用戶註冊天數 5819
用戶失蹤天數 1630
性別 女仔
狀態 離線

大把
煩到死

M`T
普通會員

UID 25642
積分 698
經驗 102
YK幣 35
帖子 215
精華 0
註冊 2009-4-18
用戶註冊天數 5496
用戶失蹤天數 5042
性別 女仔
狀態 離線

大把..
想搵姣婆..好簡單..
1出班房,,
many都係..^^

tsubasalily
普通會員

UID 30043
積分 570
經驗 215
YK幣 168
帖子 308
精華 0
註冊 2009-9-14
用戶註冊天數 5347
用戶失蹤天數 4782
性別 女仔
狀態 離線

有很多啊!!!!!!!!!!!!!!

tsubasalily
普通會員

UID 30043
積分 570
經驗 215
YK幣 168
帖子 308
精華 0
註冊 2009-9-14
用戶註冊天數 5347
用戶失蹤天數 4782
性別 女仔
狀態 離線

姣婆煩到死
快死了!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

最近5次評分記錄
chanwaiyeebobo   2009-10-26 12:49 PM   經驗  -2   連帖

普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 708
性別 女仔
狀態 離線

我果班有n多個姣婆囉,2個超黑人憎,一個叫tiffany,一個"自稱"叫令瑤....我地叫佢死姣肥- -
死姣肥成日都話佢自己好令,有排我坐佢隔離,佢成日除眼鏡,之後問我話佢除左眼鏡係咪好令,我反胃囉,我形容下佢既身形啦- -
死姣肥身高147cm體重58kg,塊面超包,戴d烏''英''眼鏡- -
我咪同佢講囉''你睇下自己咩樣先啦,又x又肥''佢竟然超厚面皮同我講佢嬌小玲瓏,咩好似隻可愛既小貓喎,我就話佢恐龍囉- -超嘔,我有個超fd既男性fd,個樣唔令仔,但係個死姣肥都超姣,我懷疑緊佢係咪飢不擇食囉\口/

之後呢個tiffany就黑人憎過死姣肥好多倍...佢既身高166,體重65,但係超有錢,恃住自己有錢就成日話人地窮,超黑人憎囉,有一排佢日日小息都搵我陪佢去toilet,咁我都急,咪是但一齊去囉,行到出去,佢成日q住我,仲係咁用佢個''畸胸''頂住我隻手囉,超變態\^/我契+姐個bf同我同班(叫呀明),死姣tiffany明知呀明係我契+姐既bf佢都走去姣呀明,最過分既就係通識堂果陣,tiffany同呀明一組,佢成日扮唔c服,"朴"係呀明附近喎,激到我bill煙,因為之前f.1果陣知道左編班名單之後我契+姐同我講要我睇住呀明,唔好比tiffany食左佢ga ma,但係而+promise唔到契+姐囉,雖然死姣肥都好黑人憎,連女都姣,但係佢從來唔姣人地d仔囉,好過果個''畸胸''tiffany\口/佢都抵死啦,佢好死唔死同我講佢個胸畸既,而+全級都知,哈哈

但係我想講佢姣仔都算姣得唔知醜,佢明知個個都知佢''畸胸''但係佢而+仲可以用佢個死畸胸去頂呀明隻手,激死我啦\口/

呢個post好長- -無奈既我有太多對d姣婆既感受同埋佢地真係姣到不得了- -

KwaN_RaChEl (嘟嘟<3")
普通會員

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 29415
積分 2160
經驗 490
YK幣 1805
帖子 1711
精華 0
註冊 2009-8-19
用戶註冊天數 5373
用戶失蹤天數 5136
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2009-9-28 11:10 PM  資料 文集 短消息  rachel.martin123@yahoo.com.hk
147cm體重58kg,嬌小玲瓏- -??

我地都有個`-33333333-''

I l0ve adidas
普通會員

UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 708
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 KwaN_RaChEl 於 2009-9-28 11:10 PM 發表。 
147cm體重58kg,嬌小玲瓏- -??

我地都有個`-33333333-''

佢超厚面皮囉\^/

藍龍 (小朋友)
普通會員
多啦A夢 Fans

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 22542
積分 3737
經驗 605
YK幣 1728
帖子 604
精華 0
註冊 2009-2-15
用戶註冊天數 5558
用戶失蹤天數 4453
來自 絕望之境
性別 男生
狀態 離線

我學校no姣婆

普通會員

UID 27733
積分 1570
經驗 269
YK幣 391
帖子 541
精華 0
用戶註冊天數 5441
用戶失蹤天數 708
性別 女仔
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 藍龍 於 2009-10-1 04:51 PM 發表。 
我學校no姣婆

咁咪幾好囉,我都想呀><