論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 屋企有冇寵物???  (單選) 本次投票已結束 [參與投票的會員]
  46 (59.74%)
  29 (37.66%)
thinking去buy
  2 (2.60%)

標題: 屋企有冇寵物???
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
註冊 2008-1-11
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線
  正常字體
屋企有冇寵物???

我有三隻dog

我沒有說謊 我何必說謊
妳懂我的 我對妳從來就不會假裝
妳曾對我許下的諾言...原來可以這麼輕易地打破!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
★糖糖☆
普通會員

在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   發帖王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 7899
積分 3170
經驗 425
YK幣 989
帖子 554
精華 0
註冊 2008-1-4
用戶註冊天數 5927
用戶失蹤天數 3925
來自 哪裡怕星球
性別 女仔
狀態 離線

我養左一隻玩具貴婦犬

警告:請勿偷圖!!!!!!
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
黑貓 (超級大豬扒)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 7945
積分 904
經驗 349
YK幣 606
帖子 513
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5926
用戶失蹤天數 5845
來自 宇宙
性別 女仔
狀態 離線

我有幾缸魚!!

我D同學勁煩!勁想kill曬佢地
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

發帖王勳章   在線王勳章   大富豪勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇週年紀念星章   服務勳章  
UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #2 ★糖糖☆ 的帖子

我都係!!!好可愛架!!!

我沒有說謊 我何必說謊
已死去的愛情 (寂寞★少女)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 7947
積分 2299
經驗 1316
YK幣 1346
帖子 1363
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5926
用戶失蹤天數 5729
來自 香港天后
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-2-3 01:46 PM  資料 文集 短消息  sandy_bobby66@yahoo.com.hk
我有一隻白色松鼠狗,叫"毛仔"

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #5 已死去的愛情 的帖子

可5可愛架???我冇松鼠狗!!!因為我怕[佢]d voice,好辛苦架!!!如果你listen咗ga話!!!

我沒有說謊 我何必說謊
已死去的愛情 (寂寞★少女)
普通會員

發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 7947
積分 2299
經驗 1316
YK幣 1346
帖子 1363
精華 0
註冊 2008-1-5
用戶註冊天數 5926
用戶失蹤天數 5729
來自 香港天后
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2008-2-5 09:27 PM  資料 文集 短消息  sandy_bobby66@yahoo.com.hk
我隻狗好得意嫁!!!

佢係嘈d,但係我都好鍾意佢......

kitty2002
普通會員

論壇開幕一年紀念星章   在線王勳章  
UID 6560
積分 429
經驗 160
YK幣 161
帖子 165
精華 0
註冊 2007-11-20
用戶註冊天數 5972
用戶失蹤天數 5824
性別 女仔
狀態 離線

我養左一隻西施犬

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #8 kitty2002 的帖子

叫咩名???

我沒有說謊 我何必說謊
24kiki24
普通會員

UID 2110
積分 155
經驗 28
YK幣 109
帖子 30
精華 0
註冊 2007-4-23
用戶註冊天數 6183
用戶失蹤天數 5885
性別 女仔
狀態 離線

屋企有冇寵物???

我有一隻史納莎
想買多一隻約瑟爹利

心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #10 24kiki24 的帖子

以前我都有一隻史納莎係屋企,但係佢而+死咗!!!真係好掛住佢ar

我沒有說謊 我何必說謊
★Sara☆
普通會員

UID 9366
積分 1286
經驗 341
YK幣 2636
帖子 1459
精華 0
註冊 2008-2-16
用戶註冊天數 5884
用戶失蹤天數 5683
來自 Hong Kong
性別 女仔
狀態 離線

我有3隻龜,好想養狗

像流星的墜落   燦爛奪去了輪廓   這剎那過後   世界只是回憶的沙漏   像流星的墜落   絢麗地點亮了整個星空   像[你]故事在我生命留下【不褪色】的傷口____<<G.E.M. - 回憶的沙漏>>*V*
心情 (太累了)
VIP會員
傻仔酷

UID 8210
積分 6387
經驗 2944
YK幣 6065
帖子 4072
精華 0
用戶註冊天數 5920
用戶失蹤天數 1310
來自 太空
性別 男生
狀態 離線

回覆 #12 ★Sara☆ 的帖子

dog dog好得意架!!!

我沒有說謊 我何必說謊
hons12467 (美軍總司令)
普通會員

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   論壇週年紀念星章  
UID 8712
積分 3230
經驗 1821
YK幣 4315
帖子 1398
精華 0
註冊 2008-1-27
用戶註冊天數 5905
用戶失蹤天數 4473
來自 硫磺島上某個地下坑道
性別 男生
狀態 離線

我以前養倉鼠,因兩隻打架而其中一隻死咗,不養寵物!!

`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6345
用戶失蹤天數 4039
來自 無人之境
狀態 離線

/_\ 好想養狗