論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: *戲弄* 完了=)
`mR.H0 (-Koizora`)
管理員
C'est la vie

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
註冊 2006-11-13
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線
  正常字體
好可憐阿\口/

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
●siu_y_an§ (我係膠膠@.@)
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
註冊 2007-7-22
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:01 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.55`新靠依...

風:爭你既...已經還清...
靈:嗯...
風:你真係為左報仇先咁叫我做?
靈:呢樣我5會答你...
風:...
靈:睇黎...你動左真情喎...(將飲左一半既咖啡放低)
風:無錯...我5怕認...
靈:你呀哥,係味好衰呀?
風:5知道...我只係還返10年前既野...
++++++++++++++++
10年前...
風:哥!去打波囉...(行緊馬路...)
靈:紅燈喎...5好行啦...
風: (行到左對面條路)放心啦~d司機無膽撞我地架...
靈:嗯...(跑過去)
砰!
風: @0@"哥...哥...你點呀?(打999)
++++++++++++++++++
靈: (淺笑)嗯...搞到我昏迷左2個月...
靈:搞到你為左我特燈留班...
風:5緊要....係你令我搵到我一生中既至愛...
靈:忘記呀晴啦...
*家...
小p:呀晴...呀靈黎左搵你...
我:嗯? (喊到水腫咁...)
靈:....呀晴...
我:^v^咩事呀? (強忍眼淚..)
靈:你...喊左幾耐?
我:4日...
靈:...
我:=v=我...仲係放5低佢...
靈:分左手...應該要忘記...
我:但係...就算我話要忘記,我都係...忘記5到...自己知自己事...
靈:....
我:因為我依家...比以前更愛佢...更想同佢係一齊...無時無刻都5想分開...(喊)
靈:...(我...做錯左?5係...黎到呢個時候我5可以放棄...要令佢愛我多過呀風)
我:嗚...個心好痛呀...我依家好想緊緊咁藍住佢...直到世界未日...呢d...就係叫失戀?..
靈: (無啦啦藍住我...)就等我填補你既心...做我個gf啦...
我:5知啦...個心好亂呀...
呀靈無啦啦kiss左我...
靈:相信我...我會保護你...
我一直希望有一個靠依...令我心痛程度減低...
佢...就係我既靠依?
我:嗯...
靈: (淺笑)
...要努力嘗試去愛佢...

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
高級會員

論壇開幕一年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   嘉許勳章   積極發帖獎章   服務勳章   長期在線獎章  
UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:02 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.56`只係玩?!

*散心...
唉...依?個個味係呀冰?
男: (醉)baby,去happy囉...
冰:嗯...你話點就點啦...(醉)
2個人係度互咬耳仔...
死啦...幫5幫好呢...都係打比呀風...
我:喂?呀風呀,呀冰係酒吧醉左呀,仲比個男人....
風:嗯...
我:唉...5知點講啦,總之快d黎啦...
風:與我何干?(冷淡)
我: (咩話!!)佢係你gf黎架!!!
風:係咩?佢中2點就點啦...5關我事(掛)
我:喂!
我咁樣出幫拖...可能會比人咩左架喎...依?呀冰佢地呢?

係屋企喊左咁耐...我係時候要學啦...
*學...
見到一架紅色既跑車...裡面既係1男1女...
呀冰?!
但另外個個男仔5係呀風...
冰:依?係你呀?(串)
我:呀冰!你...(指住個男仔...)
冰:佢叫呀樂呀~係我個新bf...
我: (下?)咁呀風呢?
冰:嘖..我同佢玩下喳ma...何況我已經有左新目標...
我:玩?感情點可以玩架?.......咩...新目標呀?
冰:玩5玩你理得我者...估5到你分左手仲咁關心佢喎,你5係已經有左個新bf啦咩?
我:...傳得...咁楊既...
冰:5怕老實同你講呀...我既新目標就係你個bf-葉靈
樂:-0-"
我:....
冰:嘿,我會係你手上搶哂你所有野...(走...)
=0="佢....係青山出黎架?

管理員

論壇開幕一年紀念星章   嘉許勳章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   論壇開幕紀念星章   服務勳章   壇主朋友勳章  
UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線

我覺得女主角根住吾愛靈

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:02 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.57`我..憎你!

*夜晚...房...
咯咯!有人敲門...
我:嗯!入黎啦...
小p:.....
我:咩..事呀?
小p:我睇得出你仲係好5捨得佢...
我:但係我依家已經有呀靈...
小p:佢係就係中2你,但係你中2佢咩?
係腦到出現番過往同呀風一齊既事...好想笑...
我:係人都有識應期架ma...
小p:唉!你比我堅強好多...第一次失戀我喊足3個禮拜都未喊完呀...但係...你比我更加逃避愛情...
我:個心好亂...
小p:5好咁啦~唱k囉~最多我請啦~
我:=v=你講架!
*k房...
見到好多人...有某d同班同學...
我:你叫左幾多人呀?
小p:12,13個倒啦...
我: =口=5怪得比咁大間房我地...
女:點歌囉~
女:朋友仔!
女:勁歌金曲!
女:我要點"黑白照"同"愛才"!
有個女仔咁住點緊歌個女仔既口,全場靜哂,個個望住我...
我:=v="5洗理我架,中2點咩就點咩啦~
講左呢句之後,全場都好興奮
女:>3<我要點愛你變成恨你!
小p:點d新歌啦~
3個女仔:5好啦~我地中2舊歌呀~新歌我地唱得5好架~
小p:= v="哦!
女:男孩像你!
女:無雙譜!
我拉左小p過黎...
我:小p,你5洗為左我..特登同佢地講5好點情歌...
小p:但係...
我:放心啦~我5會亂諗野架
小p:但係...我怕你會諗返起呀風..所以...呀!我5應該講個2隻字,你當聽5到啦下...
女:小p!到你唱啦!
小p:嗯...
多謝你呀...小p...
小p:不 你太好 想 你更糟 我仍未接受到
被 被你突然就算宣佈 分手更好
當你待我好 該難忘程度
心頭如像被插刀 好到大概沒有好報
似是個圈套 令難捱度更加高
(希望呀晴5好亂諗野啦...)

我:...

小p:不能懷念愛惜 不如懷恨更激
恨人亦要花氣力
例如恨你 為人自私也任性
我憎你不停來為我添加大量情敵
將 咸甜回憶
記恨你才能令愛著你也沒價值
直到令我的強烈愛意 平息
(...)

我: (只要我恨佢,對佢既愛就會消失?)
小p:想 你太傷 不 會設想 再懷念變孽賬
就 絕到亂誣捏你醜樣 毀壞形像
因你受了傷 憎你會有獎
想到缺點便拍掌 不要讓我面對真相
掛念似搔癢 恨才能令我輕傷

我: (可能真係可以...)

恨人亦要花氣力
例如恨你 為人自私也任性
我憎你不停來為我添加大量情敵
將 咸甜回憶
(佢可能真係會亂諗存bor...飛5飛好呢?)

我愛你麼 我怕你麼
厭惡你方能夠不難過
憎你那過錯 憎你放棄我
再愛你嫌命長麼

我: ( 愛佢...可能真係無結果...)
恨人亦要花氣力
恨完就盼 餘情隨宣洩絕跡
不停來為我添加大量情敵
憎 完全被逼

我: (從今日起...我只會係憎佢...)=v=
小p:你...無亂諗野呀ma?
我:無呀~=v=
小p:呼~=v=

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:03 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.58`我KISS佢已成習慣...

*返學...
離暑假剩返2日...5知點解有d5捨得...
星:=v=""...
我:呀星...你係味係學期完左就走架啦?
星:5係呀,9月1號我會以新生既身份入黎...
我:=口="咁你住邊呀?
星:你個度=v=
我:都5可以住咁耐架...
星:T3T我會好可憐的.....
我:=口="咁..唉算啦...你住啦...
星:=W=好野!
風: (佢點解...應該係好絕望個樣既喎..)
我: (我5可以係佢面前表現得好5開心...5係既話,我就會輸架啦...)=W=
風:好假既笑...(冷淡)
我:0.0......我同你講...我~好~憎~你!(同我玩冷淡?..我5會怕你!)
因為我同佢坐得好遠,講既野都比全班聽到哂...
呀風笑左聲之後一步步行過黎...
我5會退縮!
呀風同我既距離愈黎愈近...
鼻尖都差5多要掂到...
我個心卜卜跳,但係我5會驚...
雙唇吻了...
佢...做咩呀?佢5係話5中2我架啦咩?
死...我KISS佢已經成為習慣...但係我地..已經分左手...
我:你5怕我話比你呀哥知咩?(仍然扮作堅定)
風:呀靈?關佢咩事?
我: (佢仲未知?)佢係我BF...
風:BF...?(佢明明同我講...)

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線

唉.
希望女主角快D同男主角1齊番LA

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:04 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.59`我..仲係好中2你

風:哥?搵我咩事?
靈:我想你幫我追一個人...
風:點解要我追?
靈:10年前既事...係你欠我...
風:對...對5住...
靈:嗯...
風:追邊個?
靈:佢叫藍海晴...
風:.....佢...味係你中2個個女仔...點解...
靈:佢做左d傷害我既事...我...想你幫我報仇...
風:咁報?
靈:做左佢bf之後,令佢愛你愛得深,之後...利用呀冰...飛左佢...
風:嗯...
+++++++++++++++++++++++++++++
風: (呀哥同我講只係報仇...點解仲追返佢既?難道..呀哥要再hurt多佢一次?佢已經夠慘...點解?)
我: (佢呆左既?)
風: (拉住我隻手..)
我:喂!你想戴我去邊呀?喂!
比佢拉左去禮堂後台...
我: (甩開佢隻手..)咩事呀?
風:你5可以同呀靈一齊架!
我:關你咩事呀?我5係你gf呀!我既野與你無關呀!
風:我關心你喳!
我:我5需要你出於同情心既關心呀!
風:佢5係中2你架!
我:你咩身份呀?你呢d人有咩資格話佢5係中2我呀?
風: (無啦啦藍住我...)憑我仲好中2你...
我:放開我呀!我5會再信你架!
走...
無聊!同我講左分手,又話玩我,依家又話中2我咩意思呀?!
由分手個一刻開始,我5會再相信你...!

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線

好好睇阿><
個男主角真係衰左D阿!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:05 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.60`為我好嗎?

*家...
我:我返黎啦~
小p:...
我:=v=
小p:笑得好假.\3/.
我:連你都係咁講...
想入房之際...
小p:個心明明好中2人,又要扮到好憎佢...
我:呀星同你講架?
星:嘻...係呀~
無錯...我仲係好中2佢...
雖然佢話係玩我...但係..我嬲5到佢...
佢所講既野...又5知信5信好...
小p:5中2個個呢,又要同人一齊喎...
我:咁依家可以點者?
小p:親個呀哥愛得仲未咁深,同佢講清楚..親個細佬餘情未了,同人表白囉...
我:咩餘情未了呀?佢都無中2過我...
小p:係咩?之前所有野,5係出自真心既,可以做到咩?
我:或者佢當我係呀妹呢?
小p:係囉...d人會成日啺佢個妹既...
星:我成日都好啺我個妹架bor...(註:佢個妹得7歲...)
我+小p:女人講野男人咪插嘴!
星:好可怕啊.../.\
小p:聽日散學禮啦...識做啦...(走...)
聽日散學禮又點者?味又係咁....
*散學禮...
風:晴...
我:...(有點兒歡喜..)
靈:依?呀晴你係度呀?我岩岩想搵你呀!黎呀~(拉左我走..)
*天台...
我:點解你拉我走呀?
靈:我為你好架喳,如果你見到佢既話,你個心會更加傷...
或者...咁樣真係為我好..
靈: (藍住我)你要忘記佢...重新新生活...
我:嗯...=v=
天台的角落中...
風:...點解呀哥要咁做?(睇黎個心比較傷既人...係我...)(走...)

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線

靈好衰AH!

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:07 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.61`真相大白...

講明d就無隱架啦-v-"
++++++++++++++++++++++++++++
我:好啦...要去hall啦,走啦...
靈:=v=
行到半路...
*樓梯..
靈:....我跌左個40章呀...
我:我陪你去去搵呀...跌左係邊?
靈:應該係天台....你去hall先啦...
我:嗯...
靈:...(好快走左)
我:依?有d閃令令既野既?
行埋d睇睇...
我:係40章呀! (要比返呀靈...)
天台個邊
靈:....(係邊呀?...)
風:哥...你點解要咁做?
靈:風?
門口..
我:依?呀風?
風:你係味想令佢更hurt?
靈:我無諗過....從2件前開始我就中2左佢...
風:咁點解你自己5去追佢,要拖埋我落水?
靈:好玩囉...=v=
風:好玩?一開始同我講叫我追呀晴,之後又要飛左佢,咁係為咩?
靈:我5中2你...
靈:由我撞車個日開始,我一直都好討厭你...
風:5係話要忘記個件事咩?
靈:你太傻啦..我撞左車之後,呀爸呀媽一直都只係對你好...你要咩就有咩...
風:你宦一樣者...
靈:5係....佢地比你既野,我都無...我既童年就比你毀滅左...
風:就係咁...所以...
靈:我只好利用呀晴...黎對付你...
風:佢係你中2既人黎架!
靈:無錯呀...我都好心痛....
我:利用我....
風:者係話...報仇既事..係假既?
靈:沒錯...不過件事係真既...個時我無傷心...因為呀晴比左佢既初戀我,就算只係搵我黎過橋,我都5緊要...
風:....
靈:....呀晴?
我:.....(我個心好亂呀,我...5知講咩好..)
風:頭先既野...你聽到哂?
靈:你講...你簡佢定簡我...
我:我...
靈:我會令你最最幸福既人...
風:可以做到咩?
靈:起碼我愛佢比你深..
風:憑咩?
靈:時間..
風:時間5代表一砌架!
我:夠啦!..
靈:...
我:我5係你地既玩具呀....!(走...)

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:08 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.62`媽....死了

我寧願無識過佢地,
無係呢間學校生活過...
點解?一砌都發生得咁突然?
電:....厭惡你方能夠不難...
我:喂?
護士:係5係呀晴呀?
我:係呀...
護士:你...你冷靜d聽我講...
我:....?
護士:你媽咪.....比人插左一刀...依家都仲未過危險期...
我:
護士:喂?...喂?聽5聽到呀?
我:邊個插把刀架?....
護士:有位自稱呀冰既女仔衝左入黎精神病院,之後....
我: (呀冰...)
護士:不過睇黎個女仔都好似癲癲地...總之,通知埋你屋企人,快d過黎醫院啦...
我:哦...
大+2+3哥+星+小p:咩事呀?
我:呀冰...插左把刀落呀媽到...
小p+星:呀冰...?
呀哥都5知呀冰係邊個...
*醫院...
2hrs later...
醫生出黎...
我:醫生...我呀媽點呀?
醫:年紀大個個,把刀插落個肚到插得好深,失血過多...我地盡左力啦...小個個,佢食左幾多既k仔,不過同佢洗左個胃,但係佢神智5係好清醒,應該要check下有無精神病...
點解會變成咁?呀媽既死係因為我....
護士:你地可以入去見佢最後一面.....
大+2+3哥:媽....(眼有淚光...)
我: (呆)
當然...如果我無識過呀靈同呀風...
也許我會生活得好快樂....
雖然佢5係一位盡責任既呀媽...
但係我都感覺到佢曾經愛過我地...

管理員

UID 21
積分 52341
經驗 23365
YK幣 62957
帖子 29016
精華 6
用戶註冊天數 6418
用戶失蹤天數 4112
來自 無人之境
狀態 離線

唉..點會搞成咁架T口T

高級會員

UID 3773
積分 20542
經驗 12584
YK幣 18144
帖子 12249
精華 0
用戶註冊天數 6167
用戶失蹤天數 5033
來自 ◣傻氏家族◥
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2007-12-14 09:09 PM  資料 文集 短消息  346305268 473829517 kimmi_0305@yahoo.com.hk
NO.63`分手.理由

令願...無識過佢地...
呀風收到消息都黎左...
風:...對5住...因為我先會搞成咁...
我:嘿...對5住有咩用呀?...死左無可能返生...
風:....
*家...
小p:你無事呀嘛?
我:我...令願無識過佢地.....
雲:....
小p:........
雲:...(拉左小p上去天台...)
小p:?!
*天台...
小p:點解呀?....點解..要分手呀?
雲:我玩厭左你....
小p:都無可能係呢個時候..
雲:我5可以講你知...
小p:我絕對接受5到你咁既分手...
雲:...
小p:講我知點解呀!
雲:你真係...想知?
小p:係!
雲: (係小p耳邊講左幾句野...)
小p:...咁...好啦...
雲:=w=
*房...
我:小p...點解由係天台返黎之後你都一直扁住嘴既...
小p:=w=我無事喎...
我:++者係有野啦!
小p:...
我:係5係我呀哥....
小p:係....佢同我講分手...
小p:放心啦,我無事喎...
我:你...應該有問佢點解架...
小p:係..
小p:佢比左2個答案我...1個係佢玩厭左我...
我:第2個呢?(好奇...)
小p:你...5知比較好...
我:我想知呀....
小p:我怕會搞亂你個心...
我:?
小p:咁我講啦....
我:++嗯...
小p:呀雲中2左你....
我:...........