論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: ↙1oo%原創↘❤上冤家✗po埋大結局啦><快D睇啦
L0vE_ChI3G (粒晴)
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章  
UID 43119
積分 489
經驗 58
YK幣 350
帖子 168
精華 0
註冊 2011-6-3
用戶註冊天數 4727
用戶失蹤天數 4371
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
如果冇估錯;ARTY會有特別野發生(!)

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
註冊 2011-4-25
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4256
來自 [媽咪戈肚]XDD
性別 女仔
狀態 離線

15.學校party

1朝早返學,到左夜晚大家就係女更衣室換好曬衫,就出黎啦,大家見到峯就,就走去佢面對就話啦

女:「李梓峯你好靚仔丫><我好想同你1齊跳舞丫><」

峯:「唔得!我只會同林小冰小姐跳舞架炸^^」

女:「下><」

本來以前連望我1眼都唔敢既女仔,竟然為左個李梓峯黎啤住我><過左1陣,miss話

miss:「舞會開始啦^^男仔請自己心意既女仔跳舞啦^^」

男:「係~^^」

1大班男仔都衝埋黎我面前,之後D女仔又用好恐怖既目光望住我,跟住我同金蟬脫殼識

冰:「我去1去個廁所先下^^"」

之後D女仔又跟住我去,突然我後面有人用手巾黎捂住我,我就暈左啦,到我醒返既時候,我就係1個唔知咩地方,我就大叫

冰:「有冇人丫?」

有1把女仔聲同我講野

女:「哈!你等我地停左個件舞會之後先出返黎啦!哈哈!」(奸笑)

我聽到幾個女仔都1齊笑

冰:「喂!喂!喂!」

過左1陣,峯覺得點解咁耐都唔見我就去搵啦,之後女仔就纏住佢話

女:「峯峯,我地1齊跳舞丫。」(嗲功)

峯冇講野,只係顧住望下四周圍有冇我既蹤影

女:「ya~你做咩唔應人喎><1路望>m<」(嗲功)

峯終於講第1句野啦

峯:「林小冰,去左邊?」

女:「我.......點知佢去左邊喎><唔好理佢啦><去跳舞囉^^」

峯:「唔丫!」(火)

女:「車!」

過左1陣,峯就去睇下我係邊啦,突然峯聽到我叫佢個名,佢就即刻衝黎幫我打開度門,開左之後,峯見我暈左就整返醒我果陣,突然有人(山)左度門話

女:「李梓峯係你唔行同我跳舞炸,唔好怪我丫!」

峯:「原來係你!」

女:「咁你慢慢啦,閉閉^^」

冰:「喂!喂!喂!好辛苦丫!咳......咳.......」

跟住峯見到我咁辛苦,就錫左我1啖,佢既利伸係我咀到打轉,我就推開佢

冰:「你!你!你!做咩丫><」(面紅)

峯:「物你唔想咩?」(微笑)

冰:「唔想><而家冇得返出去丫><你仲有心情.........竟然.......同我做D咁既野><」

峯:「嘻^^」

----------待續----------

招BF:]
招人+fd;;;;;;;
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4256
性別 女仔
狀態 離線

16.訂婚

終於出到去啦,而家係朝早,就諗住快快咁返屋企啦,返到屋企,令我好意外就係........

冰:「爸!佢地係邊個丫?」

爸:「峯既屋企人^^」

冰:「峯D屋企人黎做咩丫?」

爸:「唔知啵.0.」

峯:「媽咪,你做咩黎既?」

峯媽打左峯1巴

峯媽:「你居然逃婚!!!!」

冰心諗:『逃婚!!!』

峯媽:「你就係為左呢戈女仔?」

峯:「喂!好啦喎!你鬧我好啦!唔準鬧佢!」

峯媽:「你居然為左個女仔黎反我?」

峯:「係!」

峯媽:「你丫!究竟攞咩迷藥迷住我地個梓峯丫?」

我冇出聲1路比佢喊,不過佢鬧得越黎過份我就大聲講話

冰:「夠啦!唔該唔好再抵毀我啦!」(喊)

我即刻衝入房,鎖住度門係到喊

峯媽:「我未講完丫!你睇!佢幾冇禮貌!你即刻同我去結婚!」(火)

峯:「小冰!小冰!好!但係你要應成我咪再煩住佢地丫!」

峯媽:「你敢同我講條件!」

峯:「係!」

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4256
性別 女仔
狀態 離線

17.祝福你

峯媽立刻準備曬所有野,不過峯就偷走,去搵我,同我講清楚,去到我屋企,丫爸就話啦

爸:「佢唔係到啵.0.佢話出去1陣就返喎。」

峯:「哦~好!唔該!」

峯打我電話打極都打唔通,之後佢知道我傷心1定會去個度就去搵我啦,峯見到我啦就話

峯:「小冰!」

行到我身邊,佢見到我冇應佢,之後佢望住地下見到血,佢再望下我個身邊到流血,跟住佢即刻抱我去醫院,我醒返個陣第1眼就見到佢就話

冰:「你黎做咩丫?」(喊)

峯:「我黎同你講,我鍾意你,我好鍾意好鍾意你。」

冰:「而家講都冇用啦,你都要結婚落。」(喊)

峯:「我可以為左你而唔結婚,我真係好鍾意你!你比次機會我。」

冰:「算把啦,我唔會再鍾意你架啦,你放棄我啦。」

峯:「我唔會放棄你架!我要你鍾意我為止!」

冰:「我講多次!我唔會再鍾意你!」

峯冇再講野,1路都低頭

冰:「我祝福你永遠幸福快樂!^^」(强顏歡笑)

峯:「得!我明架啦!」

峯走左我D眼淚又流曬出黎

普通會員

UID 43119
積分 489
經驗 58
YK幣 350
帖子 168
精華 0
註冊 2011-6-3
用戶註冊天數 4727
用戶失蹤天數 4371
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

加油哇`希望佢地可以一齊啦`我十卜你

jessie72310 (`Ah YinGcyyzwyavaˇ)
普通會員
`★尐瑩籽v33v;;))ˇ

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 27912
積分 2139
經驗 390
YK幣 1295
帖子 899
精華 0
註冊 2009-6-17
用戶註冊天數 5443
用戶失蹤天數 4372
來自 `★海綿寶寶ˇ
性別 女仔
狀態 離線

發表於 2011-7-7 03:27 PM  資料 文集 短消息  super_star_miki1998@yahoo.com.hk
回覆 #49 kAiwInG 的帖子

cmcm;;
期待.

`好知己TPK;;))+YLK;;))
FB:海綿瑩囝/Ah Cyyzwyava.
兩個FB都歡迎自加;;))`
52013146a26skps
高級會員
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   大富豪勳章  
UID 42815
積分 20705
經驗 807
YK幣 2977
帖子 2556
精華 0
註冊 2011-5-7
用戶註冊天數 4754
用戶失蹤天數 3586
來自 0989510938
性別 男生
狀態 離線

加油加油 支持您

http://www.youtube.com/watch?v=5I8B2ijD2CE&list=PLA9D99BA843D2D8EE

http://www.youtube.com/watch?v=U4Kp-jXz50g&list=PLA9D99BA843D2D8EE

http://www.youtube.com/watch?v=c-GATmMz1yM&list=PLA9D99BA843D2D8EE
Gentlemen. Today's forecast: shit storm. this weather's like nothin' I've ever seen!

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4256
性別 女仔
狀態 離線

17.婚禮(上)

到左結婚個日,我就入去睇下啦,其實我真係好愛佢,但係........突然!!!有人拍我「溥」頭

冰:「邊個??」(驚)

晴:「係我丫!我早就知你唔會咁易放棄架啦^^」

冰:「係咩=.=係呢?得你1個炸?」

晴:「唔係,仲有我丫哥,不過佢係後台同峯傾緊計。」

冰:「哦哦。」

----------係後台----------

俊:「你真係要結婚丫?」

峯:「唔係可以點丫?」

俊:「你唔係鍾意李小冰咩?」

峯:「係!不過佢都唔鍾意我啦。」

俊:「又唔好咁講,你睇^^」

峯:「佢!?」

俊:「佢根本就冇放棄到你,其實佢係因為逼不得已先咁做姐。」

峯:「原來係咁!好!1陣有D小驚喜比佢,俊你咪同佢講丫!」

俊:「係係^^」

---------過左幾分鐘之後----------

主持:「今日好歡迎黎到梓峯同可珊既婚禮^^而家就有請新人。」

晴:「佢地出黎啦^^」

冰:「佢地好襯丫!」(喊)

晴:「你唔好喊啦。」

冰:「冇丫!^^有沙入眼炸ma,我去廁所。」

晴:「小冰!小冰!」(大叫)

令到全部人都淨係望住晴,搞到晴好尷尬,峯見到我話

峯:「小冰!小冰!」(即刻衝過去)

峯媽:「唔準去個個女仔到!!!」

峯:「行開!」(火)

珊:「全部唔準阻住峯。」

峯:「唔該你丫!可珊^^」

珊:「我地應成過大家架ma^^」

峯:「係!^^」

珊:「記得好好咁對人丫^^」

峯:「1定1定!」

----------待續---------

kAiwInG
普通會員

UID 42513
積分 414
經驗 7
YK幣 281
帖子 116
精華 0
用戶註冊天數 4765
用戶失蹤天數 4256
性別 女仔
狀態 離線

18.婚禮(下)

---------去到女廁門口---------

峯:「小冰丫!你出黎啦!我知你1定會黎架,你出黎見下我啦。」

冰:「唔出丫!你返去結婚啦!」

峯:「你唔出黎!我係唔會去結婚架!」

我出左黎

冰:「我出左黎啦!你可以去結婚啦!」

峯:「你跟我黎!」(捉實我隻手)

冰:「放手丫!你要捉我去邊丫?」

峯捉到我去台上埋

峯:「大家,呢個就係我今日想同佢結婚既人。」

冰:「你做咩丫?」(用氣講)

峯媽:「唔得!!!!」

峯:「媽!我鍾意既係佢丫!」

峯媽:「我知丫!哈!我就知你1定唔會放棄佢^^」

峯:「媽!你!?」

峯媽:「其實我試下你既耐力姐^^估唔到你真係唔會放棄^^小冰,如果梓峯佢蝦你既話1定要話比我聽喔!」

冰:「1定1定^^多謝你丫!峯媽^^」

峯媽:「唔洗^^入去試衫先啦。」

冰:「試咩衫丫?」

峯媽:「帶佢入去,要快!冇時間啦!」

姊妹:「係^^」

----------過左1陣----------

換完婚「沙」出黎,大家都睇到o曬咀,係靚到o曬咀先岩

峯:「你好靚丫!」

冰:「多謝^^」(面紅紅地)

峯:「你願意嫁比我嗎?」

冰:「願意^^」

大家:「kiss!kiss!kiss!」

之後峯就kiss我1啖

----------完----------

多謝大家1路都睇丫^^
多謝曬丫^^

villie
普通會員

UID 39441
積分 1158
經驗 55
YK幣 102
帖子 109
精華 0
註冊 2011-1-4
用戶註冊天數 4877
用戶失蹤天數 2276
性別 女仔
狀態 離線

好好睇但係好短可能我個人比較鍾意長篇個d=[ 點都好..多謝

普通會員

UID 43119
積分 489
經驗 58
YK幣 350
帖子 168
精華 0
註冊 2011-6-3
用戶註冊天數 4727
用戶失蹤天數 4371
來自 地球
性別 女仔
狀態 離線

好好睇`終於完左啦

細欣`糖.-]]
普通會員

UID 34297
積分 473
經驗 2
YK幣 161
帖子 60
精華 0
註冊 2010-4-21
用戶註冊天數 5135
用戶失蹤天數 4345
性別 女仔
狀態 離線

好睇呀)))))