論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

投票標題: 你地買唔買新刀  (單選) [參與投票的會員]
買禁強,一下秒左雷比亞喎
買佢個死人頭咩,又唔係強過銀刃,玩nst算啦
對不起,您無權投票。

標題: 你地買唔買新刀
Samlee556
普通會員

在線王勳章   論壇週年紀念星章   發帖王勳章  
UID 35002
積分 1636
經驗 425
YK幣 1199
帖子 506
精華 0
註冊 2010-7-18
用戶註冊天數 5051
用戶失蹤天數 4504
性別 男生
狀態 離線
  正常字體

QUOTE:
原帖由 死仔乂月 於 2011-1-13 08:36 PM 發表。
銀刃好至冇佢咁惡...........................佢一野都m機

可惜新刀有延遲
銀刃都係正d(我自己覺得

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
a25259731
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   長期在線獎章  
UID 37931
積分 3569
經驗 223
YK幣 307
帖子 413
精華 0
註冊 2010-11-7
用戶註冊天數 4939
用戶失蹤天數 2540
來自 香港
性別 男生
狀態 離線

銀刀的地位是無法取代的

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
財神. (這帳已被阿鋒KO了)
普通會員

論壇週年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
註冊 2010-10-2
用戶註冊天數 4975
用戶失蹤天數 4318
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Samlee556 於 2011-1-13 11:55 AM 發表。 
所以話你地唔識野
sZfLGonqWQA
P9kAWo7cvNA

《狂戰巨斧(Skull9)》新武器使用心得全攻略
http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

正面爆頭,之前有一張係冇爆 ...

第一片有人用加速-,-

小狗x托柒 (∮千億)
版主

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章  
UID 36356
積分 13187
經驗 3454
YK幣 16949
帖子 8652
精華 0
註冊 2010-9-7
用戶註冊天數 5001
用戶失蹤天數 640
來自 上水
性別 男生
狀態 離線

我買左..
好勁- -
m79做手槍
彈c勁到爆- -
彈走左隻肥達-

silong123 (乂天之星朗乂)
普通會員

長期在線獎章   在線王勳章   積極發帖獎章  
UID 38709
積分 896
經驗 128
YK幣 312
帖子 464
精華 0
註冊 2010-12-6
用戶註冊天數 4910
用戶失蹤天數 4486
性別 男生
狀態 離線

回覆 #19 小狗x托柒 的帖子

一定要m79做手槍先得??

財神. (這帳已被阿鋒KO了)
普通會員

論壇週年紀念星章   大富豪勳章   在線王勳章  
UID 36972
積分 2000
經驗 167
YK幣 146
帖子 501
精華 0
註冊 2010-10-2
用戶註冊天數 4975
用戶失蹤天數 4318
性別 男生
狀態 離線

我唔識彈-.-
sosad..
小狗.
你話買左.
係咪林志士嫁-,-

s34177410
初級會員

UID 40496
積分 7
經驗 1
YK幣 78
帖子 2
精華 0
註冊 2011-2-10
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 4830
性別 男生
狀態 離線

把野屈機啦@_@""

williamyii77
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章   發帖王勳章  
UID 37006
積分 1466
經驗 244
YK幣 1729
帖子 857
精華 0
註冊 2010-10-3
用戶註冊天數 4974
用戶失蹤天數 4345
性別 男生
狀態 離線

昆錢的/_\

Steve平凡人 (平凡的心太軟)
普通會員

UID 38300
積分 3330
經驗 732
YK幣 1535
帖子 1326
精華 0
註冊 2010-11-21
用戶註冊天數 4925
用戶失蹤天數 3715
來自 MACAU
性別 男生
狀態 離線

買佢個死人頭咩,又唔係強過銀刃,玩nst算啦.

最近5次評分記錄
Matthew417   2011-7-1 10:51 PM   經驗  +5   
Matthew417   2011-7-1 10:33 PM   經驗  -5   違規:你抄襲其他會員的文章

本人為花生會行政總裁
Steve平凡人 (平凡的心太軟)
普通會員

UID 38300
積分 3330
經驗 732
YK幣 1535
帖子 1326
精華 0
註冊 2010-11-21
用戶註冊天數 4925
用戶失蹤天數 3715
來自 MACAU
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 Steve平凡人 於 2011-7-1 10:30 PM 發表。 
買佢個死人頭咩,又唔係強過銀刃,玩nst算啦.

照寫都有錯....佢個選項係咁寫我味咁寫囉

最近5次評分記錄
Matthew417   2011-7-1 10:51 PM   經驗  +2   
Matthew417   2011-7-1 10:50 PM   經驗  -2   你連續發表兩篇回覆,請善用編輯功能 (-2)
秘密行動   2011-7-1 10:50 PM   經驗  -2   你連續發表兩篇回覆,請善用編輯功能 ...

本人為花生會行政總裁
davidlee1235
普通會員

UID 39787
積分 1628
經驗 304
YK幣 738
帖子 1446
精華 0
註冊 2011-1-16
用戶註冊天數 4870
用戶失蹤天數 3674
性別 男生
狀態 離線

QUOTE:
原帖由 silong123 於 2011-1-13 05:39 PM 發表。 
質係強不強,強的話我明天買
題外話:http://www.youtube.com/watch?v=C ... ure=player_embedded
睇完o左

要打岩位先扣得多
題外話:你比個條片真係睇到笑左

kenlol
高級會員
日本語學習中......

發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章   服務勳章   論壇週年紀念星章  
UID 42079
積分 6418
經驗 1328
YK幣 4629
帖子 3960
精華 0
註冊 2011-4-10
用戶註冊天數 4786
用戶失蹤天數 3119
來自 幻想鄉
性別 男生
狀態 離線

一個唔買點的人路過

GundamMaster (幹.永恆)
高級會員
唔想做功課

論壇週年紀念星章   發帖王勳章   大富豪勳章   在線王勳章   積極發帖獎章   長期在線獎章  
UID 40494
積分 21037
經驗 17795
YK幣 46055
帖子 4181
精華 0
註冊 2011-2-10
用戶註冊天數 4844
用戶失蹤天數 1228
性別 男生
狀態 離線

NST堅係好玩GD

千其唔好禁
本人為YK花生會花生售賣總經理
AlexHenry (NatalieHeiHei)
普通會員

UID 38706
積分 663
經驗 69
YK幣 352
帖子 250
精華 0
註冊 2010-12-6
用戶註冊天數 4911
用戶失蹤天數 4380
性別 男生
狀態 離線

買左啦我O(∩_∩)O~