論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

標題: [100%自創] 知 己
bb_irenekei (SHINeeWORLD)
普通會員

論壇週年紀念星章   在線王勳章  
UID 16673
積分 1064
經驗 222
YK幣 1269
帖子 415
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5740
用戶失蹤天數 3668
性別 女仔
狀態 離線
  正常字體
[100%自創] 知 己

介紹 :
本文係講一D現時既中學生活
◆不喜勿插◇
如果喜歡既 就請多多支持啦!

★第1章
唉!升上中一啦...
要同D Friend分開  真係慘
都吾知幾時先可以見番佢地架
諗到呢到 原來我巳經到左學校啦
呀!吾記得左同你地介紹tim
我係F.1E既 大家都叫我做「呀LinG」
我間學校係女校黎既
我一入到學校見到一個我識既師姐
(佢好似係TB黎架...)
佢行過黎同我講:
「喂!Hello!原來你入左黎呀!你入左咩班呀?」
「1E班呀!你呢?」
「E...勁野w0r...我3C呀!」
「你之前都係1E姐!」
「......吾同你講住啦!我番課室先」
「..................」

呀!我吾記得左問佢 1E班課室係邊tim......
真係失敗!!! 我至好自己睇下係邊啦......
行左大概10分鐘之後 我終於見到1E班既課室啦!!! (感動~~~)
就係呢一刻 上堂鐘響左啦
我快快手甘入左課室 坐低等老師黎
好快...有1個女老師 1個男老師入左黎
個女老師係個男仔頭 個男老師就好50幾碎甘
我地敬完禮之後 個女老師開始講野啦:
「你好!我係Miss Leung, 我係教你地中文既。呢位男老師就係Mr Yeung, 佢教你地Maths同電腦。」

(待續......)

SHINeeWORLD
KIMJONGHYUN
BLINGBLING**
YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
sharon2537
普通會員

UID 33338
積分 570
經驗 27
YK幣 171
帖子 105
精華 0
註冊 2010-3-15
用戶註冊天數 5199
用戶失蹤天數 2463
性別 女仔
狀態 離線

幾時再有,
想睇

YK Forum © All rights reserved. www.eyankit.com 贊助網站 頂部
helenhui825
普通會員

UID 33188
積分 643
經驗 17
YK幣 130
帖子 279
精華 0
註冊 2010-3-6
用戶註冊天數 5209
用戶失蹤天數 3773
性別 女仔
狀態 離線

More More

bb_irenekei (SHINeeWORLD)
普通會員

UID 16673
積分 1064
經驗 222
YK幣 1269
帖子 415
精華 0
註冊 2008-9-21
用戶註冊天數 5740
用戶失蹤天數 3668
性別 女仔
狀態 離線

Miss Leung就繼續講啦:
「我係你地既班主任。Mr Yeung就係你地既副班主任。」
我心諗 : 死得啦!Miss Leung個樣好似好惡甘喎...仲要做我地班主任!死得啦!
「好啦!」(Miss Leung把聲嚇親我啦xp)
我坐番好之後Miss Leung就繼續講:
「我依家幫你地編排座位先!麻煩各位同學出一出黎課室門口先!」
5分鐘後...
我地巳經編排好座位啦!我係全班最高牙^^
興奮完之後,老師講左一大堆校規...
講講下就巳經12點啦...放學啦!(9月1日番半日)
牙!係喎!番小學牙!

我好快甘拾好書包......閃x]]
我第一時間開左部電話 因為驚死D小學同學打吾到畀我...
我跑番去小學既時候 見到好多著住中學校服既小學同學
(由於我地小學既人好少 所以我認得大部份既同學)

我地成班人一齊行番去小學...
當我見到D小學老師既時候 真係不得不記番起之前小學既往事...
唉...甘快就到中學啦...
吾知邊個大叫:「牙!Dion黎左啦!」
Dion係我最好既朋友 所以我聽到"Dion"呢字特別敏感
我第一時間望住前門 用期待既眼神望住我最好既朋友著上中學校服既樣...
(待續.......)

SHINeeWORLD
KIMJONGHYUN
BLINGBLING**
成熟的我~
普通會員

UID 38262
積分 648
經驗 184
YK幣 772
帖子 335
精華 0
註冊 2010-11-20
用戶註冊天數 4950
用戶失蹤天數 4329
性別 女仔
狀態 離線

快d有下集啦