論壇首頁 註冊 | 登入 | 會員 | 搜尋 | 統計 | 說明   RSS 訂閱全部版區     
   歡迎來到 YK Forum! 自由SAY | 開口中 | 祈願池 | 宣傳中心 | Flash遊戲 | 寵物中心 | 虛擬形像 | 勳章中心   

myPage

小狗x托柒
(∮千億)

myYK

在線人數: 0 (會員: 0)

2013-1-22          我系中立軍 小小感想&仁傑一小段字

眼見依段時間既YK咁熱鬧
我寧願日日都系咁熱鬧仲好 but 吾好再討論對與錯既問題
呢件事 只系渣得太正黎做 同埋只系文字上既語氣錯誤
事情既嚴重性 系睇你點睇 放鬆o的啦香港人

===========借仁傑一段字===========
雖然我們來自五湖四海,但既然有緣相聚,何不珍惜此一刻,用歡笑化去怨恨,一同 Enjoy YK Forum。
規則是死的,人卻是生的;當中或許存在許多灰色地帶,會被人曲解原本的意思,
願大家能明白版規最基本的精神--「互相尊重,互助合作」,一起創造一個美好的討論社區,
祝大家在 YK Forum 玩得開心啦 ^_^
==============================
紅字究竟講緊咩 你地自己諗
明吾明都吾關我事 因為我系中立軍

2013-1-22 12:47 AM - 1235 查看 - 3 評論
   2012-12-7          [公投]有冇人覺得YK lag左同慢左??

如題
(真心覺得慢左1.5倍左右...

2012-12-7 07:48 PM - 3339 查看 - 10 評論
   2012-12-2          〔真人〕女友老母話我有性病!!!!。。。。。。。。

話說今日我又去女友家到食飯!。。。。

咁我就病病地。。。。所以冇乜精神。。。。

我:HI AUNTIE!。。。。

伯母:你點AR,睇落好似好唔舒服咁WO,係唔係有病OR,什麼病OR?。。。。

我:係AR,我淋病AR。。。。

伯母:!!!!

伯母:淋病!? 你又唔靚仔又窮,平時又唔買野送俾我地,又住公屋,又搵得個萬幾蚊都已經唔話你! 而家仲要惹埋D性病番來!!!!????

伯母:都唔知有冇惹到我個女TIM AR!!!! 你仲要掂過隻狗! 隻狗都唔知有冇惹到! 死火! 咁我實。。。。總之,你走AR!!!! 你個廢柴性病友!!!!

我:AUNTIE,我係想講今日落雨,我俾雨淋病左JA。。。。

女友同伯母:(%!︿@($*&)(&@!)%(&@!()%*@!%

2012-12-2 12:23 AM - 3369 查看 - 16 評論
   2012-11-20          [發問][吾知wow左味]FB廣告???

吾知大家有冇發現(可能個別帳號先有)FB近期有廣告??
E+我睇fb 個廣告跟住落..仲要賣底褲= =又有個女人系到..
睇相又有...大家意見系咩...我意見系
我HI!!好地地一個fb 放乜野廣告
你家下好等錢駛咩...o的廣告阻住曬

2012-11-20 12:21 AM - 3994 查看 - 18 評論
   2012-11-10          [分享][美女][令歌]求此片純音樂歌~~~

我路過高登睇令女..居然搵到
M記近排成日播個隻英文歌..我想知歌名
最好系有人唱個隻啦..純音樂吾岩我整片
0:35開始

2012-11-10 12:51 AM - 1451 查看 - 0 評論
贊助網站