YK Forum » Counter-Strike » CSO-NST » Cs0-NsT LS v2.0.6.1(可更新v2.0.6.1版本!!)

2011-11-27 05:13 PM 小狗x托柒
回覆 #270 ohshit 的帖子

都話要重寫lor==
你睇吾睇到字:L
djb個個吾得;;UE有ps_open()

2011-11-27 05:23 PM HiNesS
回覆 #271 小狗x托柒 的帖子

?!
我果個都冇用過nst D native - -

2011-11-27 05:32 PM 小狗x托柒
回覆 #272 HiNesS 的帖子

djb個隻傷害提示
會造成乜q野
nst_get_weapon_data error= =

2011-11-27 05:41 PM HiNesS
回覆 #273 小狗x托柒 的帖子

你用[url]http://www.modchina.com/thread-56493-1-6.html[/url]呢個唔得咩- -?

2011-11-27 06:19 PM Forgetting★
現在 0.41 總容量多少啊。

想看看,有沒有人願意放在雲端給我。

2011-11-27 06:34 PM 秘密行動
回覆 #273 小狗x托柒 的帖子

亂碼將會 KO 的說
個 EXE 都唔係好靚姐 XD
有少少煩煩地

2011-11-27 06:56 PM spm123
c3 lag 到沒有回應:@ :@

2011-11-27 07:04 PM 秘密行動
回覆 #277 spm123 的帖子

應該係 C3 太多 BUG 而 LAG

=================================
亂碼問題
(KO 80% =.=)

2011-11-27 07:04 PM ohshit
回覆 #277 spm123 的帖子

可能  你電腦個MB/GB 冇可用空間=要移除某d野

2011-11-27 07:14 PM 秘密行動
回覆 #279 ohshit 的帖子

呢D只係其中一個問題
最大問題係 C3 有問題

2011-11-27 07:18 PM tony9213
C3個計分版咩事-.-

2011-11-27 07:33 PM 小狗x托柒
回覆 #274 HiNesS 的帖子

我冇呢個壇ac
加油吧你==
win7問題
加油= =
對;;c3不嬲存在很多問題;;
e+連線;;只要電腦一廢就會睇吾到人地個mdl
我冇事wo==
[IMG]http://i1225.photobucket.com/albums/ee395/siuyu1352/cs_assault0000-1.jpg[/IMG]

[[i] 本帖最後由 小狗x托柒 於 2011-11-27 07:38 PM 編輯 [/i]]

2011-11-27 08:29 PM 秘密行動
回覆 #282 小狗x托柒 的帖子

我想問
遊戲選項、新建遊戲已 Fixed
仲有D乜要繁化 ?.?
(其實我算唔算工作人員 =v= 遲D都幫埋你整 Package LA =.=)

[[i] 本帖最後由 秘密行動 於 2011-11-27 08:33 PM 編輯 [/i]]

2011-11-27 08:36 PM 小狗x托柒
回覆 #283 秘密行動 的帖子

B鍵菜單
槍枝描述
你睇下#2啦==
仲差個一行

完成左詳細傷害提示插件

2011-11-27 08:38 PM 秘密行動
回覆 #284 小狗x托柒 的帖子

=.=
30s KO =.=
小菜一碟 ~

2011-11-27 08:51 PM 小狗x托柒
回覆 #285 秘密行動 的帖子

好啦;;咁你pm比我a__a

2011-11-27 08:52 PM hinhin5611
更新到我手殘-.-

[[i] 本帖最後由 hinhin5611 於 2011-11-27 08:53 PM 編輯 [/i]]

2011-11-27 08:55 PM 小狗x托柒
回覆 #287 hinhin5611 的帖子

我夠系啦==
E+仲攪緊槍枝名個到==

2011-11-27 08:57 PM 秘密行動
回覆 #288 小狗x托柒 的帖子

Send 左比你 =.=
自已學下進階型繁化LA =3=

2011-11-27 09:09 PM 小狗x托柒
回覆 #289 秘密行動 的帖子

你知吾知我呢排好多野做==
勁舞團做族長又要改acv==又要睇住個族
nst又要改/加/優化
女朋友一定要理;;吾可以無視
考試又要溫自己鍾意o既科(得一科==)

2011-11-27 09:11 PM 史來姆
[quote][b]原帖由 [i]小狗x托柒[/i] 於 2011-11-27 09:09 PM 發表。 [/b][url=http://forum.eyankit.com/viewthread.php?tid=78739&page=20#pid873679][img]http://forum.eyankit.com/images/common/back.gif[/img][/url]
你知吾知我呢排好多野做==
勁舞團做族長又要改acv==又要睇住個族
nst又要改/加/優化
女朋友一定要理;;吾可以無視
考試又要溫自己鍾意o既科(得一科==) [/quote]

你地咁多野做真係幾好

學校:溫書
屋企:打機
.....

2011-11-27 09:12 PM 秘密行動
回覆 #290 小狗x托柒 的帖子

我都要理男朋友la =.=
考試都唔知考成點 =.=

(v0.42 更新都幾少wo :clown:)

2011-11-27 09:22 PM HiNesS
做咩詳細傷害係by我- -
係DJB架- -

2011-11-27 09:32 PM 小狗x托柒
回覆 #291 史來姆 的帖子

好橪大壓力架大佬:em34:
我預左科科H;;
至少吾駛下下見到亂碼==
話說我更完0.41次次開game都自動全視窗==好q煩
因為系你幫我搵+修改a__a

2011-11-27 09:36 PM 秘密行動
回覆 #294 小狗x托柒 的帖子

更完0.41次次開game都自動全視窗?
佢可能改左 regedit
個轉換模式個樣都唔靚既,遲D幫你美化LA =.=

2011-11-27 09:42 PM 小狗x托柒
回覆 #295 秘密行動 的帖子

整系我主伺服器先咁==
HiNess佢地冇事==WTF==
我想張o的模式名改番港版中文==
話說;;有時開左轉換模式;;load左好耐都冇得揀==好奇怪

2011-11-28 06:26 AM pk9058
回覆 #1 小狗x托柒 的帖子

要不要新增模式阿 @@
有注意的人會發現"H"菜單有奪旗模式這選項,我忘記去除 XD
奪旗模式:
在每回合制中.共有5支旗,看是反恐或恐怖先搶完,那對就獲勝
競速模是:
顧名思義就是跟"C$0"的挑戰模式一樣
[hr]============================================[/hr]
話說自動全視窗是[b]Cd-Key[/b]裡面的[u]Windowed[/u]惹的禍,很抱歉我忘記去除
[hr]============================================[/hr]
話說我也懶得做自己的Ver,來這幫你吧(來合作-3-)

[[i] 本帖最後由 pk9058 於 2011-11-28 06:39 AM 編輯 [/i]]

2011-11-28 09:10 AM 秘密行動
回覆 #296 小狗x托柒 的帖子

得LA =.=
呢D野 Easy 汁 =3=
我個 BAT 整到勁多功能 lor =.=
遲D send 比你測試 =3=

[img]http://i.imgur.com/fSNCZ.png[/img]

好忙 XD,EGE 同 LS 都要慢慢整 =v=

遊戲版本我用認證方法......
雖然有少少複雜......

[[i] 本帖最後由 秘密行動 於 2011-11-28 09:12 AM 編輯 [/i]]

2011-11-28 09:23 AM pk9058
回覆 #298 秘密行動 的帖子

挖,秘密大大~我是 MyChat-zsx123665
原來你的選項比我多 QQ
我來做比你更多的 -3-
By the way 建議你把Bat to exe 不然有些人會偷看喔(像是我 騙你的 黑黑)

2011-11-28 09:36 AM 秘密行動
回覆 #299 pk9058 的帖子

我在中一電腦課已學懂 BAT 了 ~
我只是測試~
BAT > EXE 我也懂 @@
好,你和我鬥多功能吧 ^^

頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19